Serietajm

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Halloj halloj!

Ja nu under Sportlovet som vi har just nu så går vi lite bananas med allt. Inte direkt så vi väntar till lördag innan vi sätter vantarna på godsakerna. Jag känner att det får vara lite så för det är härligt att slippa små förbud och vardagstänk när det är lov.

Oreos // Muffins (3 pack) // Soda (3 pack)

Har precis bullat upp dessa godsaker här bredvid mig…. haha! Apropå att ”go bananas”. Blev så galet sugen på något sött efter vi åt, kroppen längtar efter sött och snabba kolhydrater känns det som. Ska fortsätta titta på en serie som jag fastnat för totalt. ”The good place”, den är så bisarr och konstig men såååå bra, tips tips! Kan inte sluta titta.

Finns på Netflix

Det är livsfarligt att beställa från Matsmart för jag tänker ju typ en månad framåt i tiden. Nu är det tex kampanj på massa godsaker då de kört något som heter ”Festivalsnacks”. Ja men då fläskade jag på utta helskotta såklart och tänkte att alla godsaker skulle räcka till deltävlingarna i melodifestivalen. Problemet med det är ju att då ligger allt där i en kartong och ropar ”Kom och ät” och så sitter jag där med PMS. Ja ni fattar! 😅 Det kommer INTE räcka till deltävlingarna kan jag meddela.

Muffinsen, nog för att det är gott att baka muffins själv. Men ibland, ibland är det inte mycket som går upp emot ett köpepaket med fluffiga muffins. Whole Earth sodan är jag totaltorsk på. Den är sötad med agavesirap, ekologisk och innehåller inget onödigt skit. Sååå goda. Sviiiindyra och köpa på det vanliga stället som jag brukar beställa ifrån. Kostar 19 kr burken, här får du 3 för 29! Gud beställ om du kan! Sååå gott.

Kolla in dessa paket nedan då. Sprängfullt med massa festivalgotta.

Svenjas KAKCHOKLADLOVER-paket

 

Hannes självklara snacksval

 

Påkommen med handen i kakburken. Haha…. Nä, står faktiskt och packar in beställningen i skafferiet. Chipsen har vi på en hylla högst upp av en anledning. Måste vara lite krångligt att ta sig upp. 😂

Hepp, nu ska jag kolla serie, vi hörs sen igen.

Kram Nina

71
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marita Jansson
Marita Jansson
3 years ago

Låter som jag! Kan aldrig köpa på mej godsaker äter upp det på bara någon dag. Köpte igår o vad hände var såklart o nallade på det. Tack för alla goa recept du bjuder på.

niiinis
niiinis
Reply to  Marita Jansson
3 years ago

Jag veeeet. 😅 Tack själv! ❤️

Malin
Malin
3 years ago

Måste tipsa om serien Behind Her Eyes på Netflix. Om ni missat, se den!!Toppenbra👍🏻

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
3 years ago

Tack! ❤️

Nästa inlägg

Förnya klinkergolvet billigt

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x