Doft, badrum och sovrum

Innehåller anonslänkar genom reklam för Cellbes.

Halloj & Gokväll!

Fixade lite nytt i badrummet nere. Jag håller ju på och ska göra om golvet i badrummet också med samma metod som jag skrev om tidigare, du vet med dekorplasten. Det kommer ju bli ett helt annat jobb kan jag säga då plattorna är så små. Men, skam den som ger sig.

Ny tvål och handkräm från Rituals. Den här doften var ju bara för goood. Jag har ju kört den vita och rosa hur länge som helst men kände att jag ville ha lite förändring nu och den här doften var mitt i prick!

Doftljus i flera varianter från Cellbes HÄR

Blev ett stort doftljus också, passar så fint i ett badrum. Alltid på fredagar och lördagar eller när jag ska bada tänder jag doftljus i badrummet. Så mysigt! Det här doftar fräscht och härligt. Räcker länge också.

Apropå Cellbes så har dom en kampanj just nu! För varje 500:- du handlar för så får du 100:- rabatt (gäller hemsortiment och Cellbes egna varumärke) om du anger rabattkod 2107 i kassan.

De här 3 väggprydnaderna är från Cellbes också! Du hittar dom HÄR! Blev en fin och annorlunda sänggavel som jag älskar. 🖤 Har bytt ut kuddarna där nu och köpt till fler som jag ska visa dig senare. Blev så mysigt och inbjudande, vill bara hoppa i sängen och lägga mig typ!

Ha en fin kväll!

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Paprika & Chilikorvgryta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x