Ny tavelvägg i vardagsrummet

Godmorgon!

Vaknade alldeles för tidigt i morse, somnade ganska så sent så jag behövde sova längre. Googlade på ”hur somnar man om” för skoj skull. Har under mina år som jag försökt somna om aldrig gjort det faktiskt. Hittade en metod som heter 4-7-8 metoden. Såhär gör du den:

1) Ligg i sängen eller där du ska sova. Ta ett djupt andetag ned i magen medan du räknar till 4. Genom att ta ett långt andetag tvingar du dig själv att ta in mer syre i lungorna.

2) Håll sedan andetaget medan du räknar till 7. När du håller andetaget ger du lungorna tid att skicka ut syret i blodet.

3) Andas ut medan du räknar till 8. En långsam utandning släpper ut mer koldioxid från lungorna.

4) Upprepa 4-7-8 sekvensen.

Detta funkade hur bra som helst, jag vet inte hur många ggr jag drog dessa andetag men somnade gjorde jag så det bara sjöng om det. Testa om du nångång har svårt att sova.

Nu är tavelväggen i vardagsrummet klart. Nu är det bara den vita/beiga soffan och nya vardagsrumsbordet som jag tänkt göra själv som fattas. Så spännande, bordet blir en utmaning men blir det så som jag hoppas kommer det bli succé! Haha…. Bordet kommer hämta upp vägg och träramarna på ett jättefint sätt. Åh, vill bara sätta igång med det nu.

Älskar tavelväggen, den känns sååå harmonisk på något vis. Jag blir typ lugn av den, hur härligt som helst. Fyllde på lite i hallen också så där är det också ett annat lugn känner jag. Tänk vad lite tavlor kan göra, otroligt ju. 😅 Tror att det är det här med färgerna och naturen som gör det.

Om någon undrar så har jag köpt posters och ramar på POSTERSTORE. Inte sponsrad och inget samarbete, bara ett tips. Jag passade på att beställa när de hade 30% på posters. Såg nu att dom hade 20% rabatt om man skrev upp sig för deras nyhetsbrev.

Hepp, dags att fortsätta jobba. Hörs sen!

Kram Nina

54
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
3 years ago

Jättesnyggt! Älskar framförallt tavlan med händerna och sanden 😊 Den ska jag nog klicka hem ☺

Nästa inlägg

Doft, badrum och sovrum

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x