Täcksidor?

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart.

Halloj!

Ja men jag sa ju att det är svårt att hålla sig till mello och helg. Haha… Mitt på dagen och inte helg och här sitter jag och smaskar.

Gooooodaste chipsen enligt mig, finns inget som slår OLW:s dill och gräslök. Just nu har Matsmart 5×100 grams påsar för 45 kr. HÄR hittar du dom. Såg att de hade massa andra goda chipssorter också. HÄR hittar du dom.

Ett tips är att kika in på Matsmart. Du fyndar samtidigt som du hjälper till att minska matsvinnet. Fullgoda produkter som butiker inte får sälja längre pga de tex har lite för kort datum eller något annat banalt. HÄR hittar du dit.

Måste fråga er, alltid så bra att kolla med er först för ni brukar alltid ha svar. Jag skulle vilja ha täcksidor och bänkskiva på mitt ugn&mikrotorn som jag kallar det. Jag har försökt leta på tex IKEA men jag hittar inte i rätt mått. Kan sånt måttbeställas någonstans? Tipsa gärna!

Kram Nina

72
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma M
Mamma M
3 years ago

Åhh vad gott!!! Mina favoritchips. Var så sugen på dem igår, men då jag nyligen varit förkyld och fortfarande har lite rethosta kvar så klias det i halsen när jag äter chips eller liknande. Men sen…när jag är bra…DÅ ska jag smaska jag också!!

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma M
3 years ago

Då har du något att se fram emot! ❤️ Krya!

Therese
Therese
3 years ago

Åååh, här har jag helt tappat det när jag nu är inne på andra halsflussen på tre veckor. Sån ångest över att jag hade kommit igång så bra med både motion och kost och gått ner drygt 7 kg. Nu har jag nog gått upp 2 av dom. Fortsätter äta massor av tristess av att bara gå hemma och vara förbjuden att träna på ett bra tag. Sååå deppigt 😔

Annika
Annika
3 years ago

IKEA har måttbeställning på bänkskivor, täcksidor vet jag inte. Finns även laminat skivor som du själv kan kapa. Men kolla även deras BESTÅ serie där finns kanske mått som passar som toppskiva ovanför ugnen. Finns nämligen i olika mått, PLATSA (förvaringsserie) finns i 60 och 80cm breda. Lycka till!!
Tack för alla goda recept och en härlig blogg med bra mix!!!

Lena
Lena
3 years ago

Har du kollat med tillverkaren av ditt ”torn” – dom har kanske en lösning?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
3 years ago

Tornet är från IKEA, så konstigt att jag inte hittar täcksidor till den där. 🧐

Lisa Ek
Lisa Ek
Reply to  niiinis
3 years ago

Hej. Jag tror man köper täcksidor och kapar de själv. Lättast är nog att fråga personalen på Ikeas köksavdelning? Frågan är om färgen du vill ha finns kvar.
Sen hade jag bara en fundering.. du har många länkar i dina inlägg men jag ser aldrig att du skriver att det är annonslänkar.. Är det inte annonslänkar? (Trodde det var en stor anledning till att man länkade)
Säkert en störig fråga för dig om det inte är det men man blir så van av att folk skriver om det är eller inte är en annonslänk, så förvirrande när det inte står. Och förstås olagligt att göra dold reklam…
Ha det bra!

niiinis
niiinis
Reply to  Lisa Ek
3 years ago

Om du kikar allra högst upp i detta inlägg så ser du att det står klart och tydligt att det innehåller annonslänkar. Jag markerar alltid när det är en annonslänk, är det bara en vanlig länk som jag själv valt att tipsa om så behöver man ju inte annonsmärka då jag inte tjänar något alls på den länken.

Så med det sagt, är det markerat högst upp innehåller inlägget annonslänkar, är det inte så innehåller det inga annonslänkar.

Nästa inlägg

Ny tavelvägg i vardagsrummet

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x