ANNONS

Jakten på lampan

/

Godmorgon ljuvliga Fredag!

Baksidan med att ibland sova väldigt knackigt på nätterna är att jag får tid till nätshopping. Grejen är bara att när man beställer saker på nätterna så är man lite trött och ”groggy”. Som t ex det här inköpet.

Den här nya ”vasslampan” som jag klickade hem. Den var för det första billig som tusan, och när jag fick hem den så insåg jag att ville köpa 2 till. Men tror ni jag hittar var jag köpt den? Haha…. hopplös är jag. Det var på någon lite annorlunda sida, jag har nog aldrig ens sett den tidigare. Nu har jag googlat och letat febrilt men inte hittat. Har försökt gå igenom mina miljarders mejl också.

Mejlen är lite ångest för det ser nämligen ut såhär. Betar av och betar av men det kommer nya hela tiden. 🙈 Igår gjorde jag dock en kraftansträngning att i alla fall avbeställa en massa nyhetsbrev jag får, jag inser att jag får alldeles för många sådana också. Jo, så att hitta någon form av beställningsbekräftelse på den här vasslampan där är inte lätt. Kartongen kastade jag medsamma jag fick den så där har jag ingen info heller. Blir galen!

Jo, så nu är det bara att fortsätta jakten fast den känns hopplös. Om nu någon av er råkar springa på lampan får ni gärna hojta till. Haha….

Dags för mig att jobba vidare, kikar du inte in mer idag så önskar jag dig en alldeles underbar fredag. Ni andra kan förvänta er ett litet härligt helgtips.

Kram Nina

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00