Jakten på lampan

Godmorgon ljuvliga Fredag!

Baksidan med att ibland sova väldigt knackigt på nätterna är att jag får tid till nätshopping. Grejen är bara att när man beställer saker på nätterna så är man lite trött och ”groggy”. Som t ex det här inköpet.

Den här nya ”vasslampan” som jag klickade hem. Den var för det första billig som tusan, och när jag fick hem den så insåg jag att ville köpa 2 till. Men tror ni jag hittar var jag köpt den? Haha…. hopplös är jag. Det var på någon lite annorlunda sida, jag har nog aldrig ens sett den tidigare. Nu har jag googlat och letat febrilt men inte hittat. Har försökt gå igenom mina miljarders mejl också.

Mejlen är lite ångest för det ser nämligen ut såhär. Betar av och betar av men det kommer nya hela tiden. 🙈 Igår gjorde jag dock en kraftansträngning att i alla fall avbeställa en massa nyhetsbrev jag får, jag inser att jag får alldeles för många sådana också. Jo, så att hitta någon form av beställningsbekräftelse på den här vasslampan där är inte lätt. Kartongen kastade jag medsamma jag fick den så där har jag ingen info heller. Blir galen!

Jo, så nu är det bara att fortsätta jakten fast den känns hopplös. Om nu någon av er råkar springa på lampan får ni gärna hojta till. Haha….

Dags för mig att jobba vidare, kikar du inte in mer idag så önskar jag dig en alldeles underbar fredag. Ni andra kan förvänta er ett litet härligt helgtips.

Kram Nina

90
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Virpi
Virpi
3 years ago

Googlade på lampa av vass och hittade liknade på Vidaxl och Cdon 🙂

Mamma M
Mamma M
3 years ago

Oh shit,jag hade fått panik om min mailkorg såg ut så ,haha blir skitstressad av sånt. Måste hålla mig iallafall under 100 olästa …men helst mindre.

Agneta
Agneta
3 years ago

Lampan finns på Chilli.se

Ingela
Ingela
3 years ago

Kolla på Chilli! 😀

malinns
malinns
3 years ago

Hej Nina!
Ja, man hinner med rätt mycket då man inte kan sova om nätterna.
Du kanske kan bildgoogla lampan på google så att du hittar igen vart du köpt lampan.
/malinns

Linnea
Linnea
3 years ago

Kan det vara här kanske? 🙂
https://www.mooibali.nl/verlichting/

IngMarie i Sundsvall
IngMarie i Sundsvall
3 years ago

Lampan finns på Trademax👍🤗

Giggi
Giggi
3 years ago

Men kan du inte se på var pengarna är dragen ifrån? Om jag går in på min bank kan jag se vart nånstans jag handlat eller tänker jag helt fel nu?

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
3 years ago

Står inte butikens namn. 😞

eva
eva
3 years ago

Hej !
I bland när jag inte hittar vart jag har varit inne på kollar jag historiken & vips så hittar jag sidan
Bara ett tips !
Kramis……

Rebecca Kvarnhammar
Rebecca Kvarnhammar
3 years ago

Hej Nina! Lampan finns på cdon, heter vidaXL Golvlampa vass.
Mvh Rebecca

Nästa inlägg

Täcksidor?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x