Hem och modetips

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej igen!

Men hörni! Tack för all hjälp, jag fick massor med hjälp, både här och på min Instagram om lampan. Två stycken lyckades hitta exakt sida så nu har jag beställt fler. Wiooo – blev så glad! Jag säger ju det, ni är ju grymma.

Finns ingen härligare känsla än när jag får fylla på hyllan i badrummet med rena minihanddukar. Jag visste nog inte hur meckigt detta ändå skulle vara när jag köpte dom. Haha…. hålla ordning på alla i tvättmaskin och torktumlare är ju ett helt företag. Men det är helt klart värt det ändå. Man har alltid små rena handdukar att torka ansiktet med. Ni vet väl att det är toppenbra för fejset att torka med helt ren handduk, de handdukar man använder om och om igen innehåller mycket bakterier som inte är bra för ansiktet. Har man problem med blemmor och finnar är ett av mina tips att använda ren handduk varje gång du ska använda den i ansiktet.

Nu måste ju jag tipsa er om att Cellbes just nu har kampanj och massa fint på REA! Här får du lite tips.

Den HÄR klänningen är på REA nu. Kan vara den skönaste klänningen jag någonsin haft på mig. Älskar den. Väldigt användbar också, den ser lite glittrigare ut på bild än vad den är. Tror det är blixten som vilseleder lite.

 

Den HÄR klänningen är på REA också. Den går att använda som tunika med om man vill. Skön på och sådär lös och ledig.

 

Den HÄR stickade ursköna klänningen hittar du också på REA nu. Så gosig och något man kan använda fast det fortfarande är lite kylslaget.

Det är byxdagar på Cellbes. Mycket snygga byxor och jag har ju hittat många favoriter som jag redan haft flera par av.

Dessa JEANS är de nyaste tillskottet och på REA just nu, fattar inte hur billiga de är för det är skitsnygga! Sitter superbra på och massor av stretch. Kommer förmodligen beställa fler par. Har gjort så när jag hittar favoriter. Tycker de känns normala i storlek så beställ i din vanliga storlek är mitt tips.

Andra favoriter är de nedan (dock ej på Rea just nu), har dem i svart och mörkblått också. Äääääälskar! Går att få i både kort och lång benlängd. De med kort benlängd är perfekta i längd för mig. Så är det när man är 160 cm ”lång”.

 

Beige skinnjacka // Jeans med dragkedja i bak // Sneakers // Topp // Solglasögon

Satte ihop ett härligt litet collage här att inspireras av. Nu när det verkligen andas vår i luften så blir man ju så inspirerad att inhandla vårkläderna.

Kom ihåg att ange rabattkod 2107 om du handlar för över 500 kr. Då får du 100 kr rabatt. Gäller på Cellbes eget sortiment och hemsortimentet.

Här ska planeras lite mer hem. Börjar bli så osäker på dessa lampor som jag köpte till vardagsrumsfönstret. Dom är jättefina och allt men jag vet inte om jag egentligen vill ha en helt annan stil. Hörni, det är livsfarligt att börja mecka med hemmet för plötsligt gör man om allt. Haha…. 🙈

Ha nu en mysig lördag. Jag tänkte tipsa om en god lördagsrätt att kanske njuta av till mello ikväll. Kollar ni mello eller har ni gett upp? Vi ska titta, tycker det är kul att följa festligheterna.

Kram Nina

93
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monica
Monica
3 years ago

Tycker vass är så himla fint…..får man fråga varifrån du skickade efter lampan?

Lena
Lena
3 years ago

Jättesnygga lampor!! Var har du köpt dem?

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
3 years ago

På en inredningsbutik strax utanför Enköping som heter Möbler & ting. 🥰

Annika
Annika
3 years ago

Hej! Vart köper du de små handdukarna?

niiinis
niiinis
Reply to  Annika
3 years ago

Köpte dom för längesen på typ öb men det hette något annat. 😅

Nästa inlägg

Crispy Avokado

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x