Hjälp mig att hjälpa!

Jag har startat en viktig insamling till förmån för Water Aid.

Varje dag går miljoner flickor och kvinnor i timmar efter smutsigt vatten. Vatten som är livsfarligt att dricka. Att hämta vatten tar så mycket tid att de inte hinner gå i skolan eller arbeta. Istället fastnar de i en ond cirkel av fattigdom och sjukdom. De kommer inte längre än till ett smutsigt vattenhål. 

Jag har startat den här insamlingen för att jag engagerar mig i WaterAids kampanj March for Water och vill se till så flickor och kvinnor slipper gå i timmar för att hämta smutsigt vatten. 

Tillsammans kan vi göra skillnad! Jag går redan många promenader och ska försöka gå så mycket som möjligt under mars månad för att samla både steg och pengar till denna viktiga organisation. Häng med du också! Samla steg som du reggar här på sidan och skänk gärna en slant!

HÄR KOMMER DU TILL MIN INSAMLING! Varje litet bidrag är välkommet! Jag skriver lite kommentarer där varje dag för att peppa dig att promenera med mig.

HÄR REGGAR DU DINA STEG!

90
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Våren skrek

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x