ANNONS

Våren skrek

/

Innehåller annonslänkar genom reklamför Cellbes

Godmorgon godmorgon!

Åh igår, vilken dag alltså. Solen gassade och våren bara skreeeeek ut sin nyvakna själ i luften. Vi röjde på altanerna här hemma och så grillade vi också. Så himla mysigt och det var ljuvligt att sitta i solen och njuta. 

Just nu lite kallgrader ute men jag gick ut och knäppte av några bilder. Det ser så tomt ut nu bara. Några vårblommor törs man ju inte riktigt än, måste dock googla på vad man skulle kunna inhandla redan nu som klarar sig även om det är lite minusgrader.

Längtar så tills våren blommar ut helt och hållet. Igår när solen värmde som den gjorde så rös jag i hela kroppen. Den tiden vi har framför oss nu är bara helt fantastiskt!

Nu känns julbelysningen helt konstig så den måste nog plockas in inom kort. Ljuset återvänder ju nu så både kvällar och morgnar blir ljusare. Så skönt! Får kanske bli någon ljusslinga istället som kanske andas mer sommar än vinter.

Ska strax dra iväg och handla selleri, det var visst slut. Kom ihåg det igår en stund men sen glömdes det bort ändå. Mitt värsta är att behöva dra iväg på morgonen och handla det….

Måste visa ett par nya jeans till som jag har. Har länge suktat efter vida jeans och nu har jag äntligen hittat ett par som jag älskar. Suuuuuuperstretch i så dom är supersköna på. Du hittar dom HÄR!

Dags att dra, hoppas du får en fin start på veckan. Vi hörs snart igen.

Kram Nina

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00