Våren skrek

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon godmorgon!

Åh igår, vilken dag alltså. Solen gassade och våren bara skreeeeek ut sin nyvakna själ i luften. Vi röjde på altanerna här hemma och så grillade vi också. Så himla mysigt och det var ljuvligt att sitta i solen och njuta. 

Just nu lite kallgrader ute men jag gick ut och knäppte av några bilder. Det ser så tomt ut nu bara. Några vårblommor törs man ju inte riktigt än, måste dock googla på vad man skulle kunna inhandla redan nu som klarar sig även om det är lite minusgrader.

Längtar så tills våren blommar ut helt och hållet. Igår när solen värmde som den gjorde så rös jag i hela kroppen. Den tiden vi har framför oss nu är bara helt fantastiskt!

Nu känns julbelysningen helt konstig så den måste nog plockas in inom kort. Ljuset återvänder ju nu så både kvällar och morgnar blir ljusare. Så skönt! Får kanske bli någon ljusslinga istället som kanske andas mer sommar än vinter.

Ska strax dra iväg och handla selleri, det var visst slut. Kom ihåg det igår en stund men sen glömdes det bort ändå. Mitt värsta är att behöva dra iväg på morgonen och handla det….

Måste visa ett par nya jeans till som jag har. Har länge suktat efter vida jeans och nu har jag äntligen hittat ett par som jag älskar. Suuuuuuperstretch i så dom är supersköna på. Du hittar dom HÄR!

Dags att dra, hoppas du får en fin start på veckan. Vi hörs snart igen.

Kram Nina

87
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
3 years ago

Kommer det modet igen med så vida jeans?
Nja känns långt bort för mig men vips så kanske man har det🥰😂

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Det är redan supertrendigt! 🥰

Helene
Helene
3 years ago

Penséer kan du sätta, jag satte ut mina helgen som var.

Kristina
Kristina
3 years ago

Hejsan ! Jag undrar lägger du inte ut vecko matsedel varje vecka? 👋

niiinis
niiinis
Reply to  Kristina
3 years ago

Jo men nu har jag haft så mycket med boken och massa annat så har ej hunnit. Men alldeles snart hoppas jag vara på det igen. ❤️

Nästa inlägg

Hem och modetips

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x