ANNONS

Dagen

/

Halloj och hejsan!

Lika svårt som jag haft att komma igång med dagen, lika mycket har jag haft att göra. Så knasig kombo, min PMS har kickat upp till PMS 2.0 nu känner jag. Måste göra de där testerna så jag kan boka tid på Her Care, där vet jag att de är proffs och kan hjälpa mig så den förbaskade övergångsåldern blir så snäll som möjligt. Skönt det skulle vara att få ett ”sista datum”, eller kanske ska man kalla det ”bäst före” datum. Det är nämligen lite så det känns just nu. ”Bäst före” datumet börjar gå ut. Haha…..

Mensen kommer som en klocka så jag gissar att det kanske är ett tag kvar. Om du genomgått eller just i detta nu genomgår det så kan du väl skriva några rader. Alltid intressant att läsa om andra.

Eftersom jag bara varit hemma och haft en massa jobb att fixa så har det inte blivit så mycket bilder från dagen.

När jag PMS:ade mig 2.0 så tog Tony tag i saken och fixade lunch åt oss. Jag kan ju inte ta några beslut och så blir jag helt handfallen. Så alla planer på eventuella maträtter kändes bara överväldigande. Haha, fi fasen så man är.

Ställde en fråga på min Instastory om min PMS 2.0. 86% upplever lite samma tydligen. Skönt att vi är fler säger jag lite egoistiskt. Jo men det känns skönt att det finns medsystrar som vet vad man menar. Lätt att känna sig helt knäpp annars.

Denna killen åt en av sina favvorätter. Av någon anledning har alltid korv och pasta funkat för honom. Försöker dock att få den lite ”nyttigare”. Pastan är rårispasta,älskar den. Bara rårismjöl i den så den är helt glutenfri. Sen köpte jag alspånsrökt korv med väldigt hög kötthalt. Hela 80% faktiskt. Swish sa det så var tallriken tom. 🙂

Hepp, dags att sova. Hoppas du haft en fin dag.

Kram Nina

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00