Nu kan du förhandsbeställa min bok – BAKA PÅ 30 MINUTER

Innehåller reklam för min bok och annonslänk genom reklam för Bokus.

Wieeeeeeee….. 🎂🍾🥂🍪🍩🧁Gnuggar mig i ögonen, nyper mig i båda armar och faktiskt låren också och kan knappt förstå att drömmen blivit sann! 😭😭❤️

Vi har arbetat genom sommar, höst, vinter och vår med den här boken. Jag har älskat varje sekund även om det också varit kämpigt att rodda ihop allt. Ibland har jag bara stått och fånlett åt vad jag fått uppleva, ibland har jag stirrat in i väggen av trötthet. Ibland har jag fnissat åt allt, gapskrattat och ibland har tårarna bränt när bakverken inte blivit som jag tänkt. Jag minns varje bild exakt, hur vi jobbat fram dem tillsammans och stött och blött över vad som blir finast och hur vi ska lyfta hur gott det är.

Åh vad jag smakat goda bakverk på vägen, åh vad jag har misslyckats fatalt några gånger och fått göra om. Ett utav recepten fick jag provbaka 5 ggr innan det satt. Jag har smugit upp kl 02 i den svarta natten och satt igång ugnen och börjat förbereda för när min fotograf Ulrika ska komma. Kl 04 har köket sett ut som ett bombnedslag och kl 09 har jag stått och pustat ut med ibland 10 klara bakverk som stått och svalnat på något bord, någon bänk, någon stol, någon hylla. De har varit överallt. Diskhögar a som blivit ska vi inte ens prata om, haha.

Vi har fotat ute hos mina föräldrar, ute hos Tonys föräldrar, hemma, ute, Vagnhild har varit med på ett hörn…. ja you name it. Allt för den vackra bilden. Vi har varit pigga och alerta ibland, trötta och virriga ibland. Produktiva som tusan har vi ändå varit hela tiden och knåpat ihop i mitt tycke, världens finaste bok. Jag är stolt ända in i cellerna över den här boken, ni anar inte. Jag har fått arbeta med underbara människor och och nu ÄNTLIGEN får den som vill förhandsbeställa min BAKBOK! Jag gråter….. 🥲❤️

HÄR kan du förhandsboka den! Förhandsbokar man får man den signerad. ❤️✍🏻

Såhär står det om boken:

Ont om tid och fikasugen? Här hittar du snabba godsaker för alla smaker: snittkakor, kladdkakor, kanelbullemuggkaka, chokladkubbar, blåbärsbullar, nutellabullar, äppelgifflar och mycket mer. Från första tanken på kaffebröd till färdiggräddat på under 30 minuter!

Det är viktigt att samlas kring matbordet, men frågar du Nina Hermansen är det minst lika viktigt att samlas kring fikabordet. Och med hennes bok är det lätt fixat. Välj mellan 60 recept på småkakor, mjuka kakor, bullar, pajer, muggkakor och smördegsbakverk. Spontangäster på väg? Bara lugn – innan de är framme hinner du svänga ihop en smaskig kaka, sätta på kaffet och duka fram. När gästerna har anlänt luktar det gott av nygräddat och det är bara att slå sig ner och njuta.

Hoppas ni ska gilla! ❤️❤️❤️

Kram Nina

122
Subscribe
Notify of
guest

32 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina Johansson
Katarina Johansson
3 years ago

Min man har förhandsbokat den till mig ❤

niiinis
niiinis
Reply to  Katarina Johansson
3 years ago

❤️❤️❤️

Nettan
Nettan
3 years ago

Grattis vad kul! jag kommer att beställa den.

niiinis
niiinis
Reply to  Nettan
3 years ago

❤️❤️❤️

Mamma till 3
Mamma till 3
3 years ago

Tjohoo….ett klick senare så är den beställd. Ser verkligen fram emot din bakbok. Helt underbart att du äntligen ger ut en bok 😍

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma till 3
3 years ago

❤️❤️❤️

Frida
Frida
3 years ago

Har följt dig såå länge. Min favoritbloggerska alla kategorier. Har givetvis förhandsbeställt boken nu 😍😍😍. Heja dig Nina!! Du är så grym!

niiinis
niiinis
Reply to  Frida
3 years ago

Älskade! Tack! ❤️❤️❤️

B-M
B-M
3 years ago

Wiie, nu har jag beställt boken! Ser fram emot att testa igenom alla recept! Trevlig helg!

niiinis
niiinis
Reply to  B-M
3 years ago

Tack vad glad jag blir! ❤️❤️❤️

Helene
Helene
3 years ago

Klart jag vill ha den, Beställd

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
3 years ago

Så tacksam! ❤️🙏🏻

Eva N
Eva N
3 years ago

Grattis till en egen bakbok! 😍

niiinis
niiinis
Reply to  Eva N
3 years ago

❤️❤️❤️

Annika
Annika
3 years ago

❤️❤️❤️

Jessica
Jessica
3 years ago

Beställt boken, älskar din blogg❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica
3 years ago

Tack! ❤️❤️❤️ Så glad!

Katarina
Katarina
3 years ago

Beställt o väntar med spänning 😀😀

niiinis
niiinis
Reply to  Katarina
3 years ago

Tack! Betyder så otroligt mycket! ❤️

Marie
Marie
3 years ago

Beställd idag och väntar med spänning!! Så himla roligt för dig ❤

Eva
Eva
3 years ago

Beställd, väntar m spänning. 🤗

Giggi
Giggi
3 years ago

GRATTIS till din första bok 👍🏻❤️

BMW
BMW
3 years ago

GRATTIS!! 👏🎉 Beställde den med en gång. Den blir ju mer personlig med din signatur. Ha en härlig dag! 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  BMW
3 years ago

❤️🙏🏻❤️

Pela
Pela
3 years ago

Grattis så roligt! Beställt!

niiinis
niiinis
Reply to  Pela
3 years ago

❤️🙏🏻❤️

Siv
Siv
3 years ago

Grattis 💐! Klart jag har beställt den 👍

niiinis
niiinis
Reply to  Siv
3 years ago

❤️❤️❤️

Johanna
Johanna
3 years ago

Stort Grattis! Jag har förhandsbokat och ser fram emot att få bläddra och prova 🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Johanna
3 years ago

Tack snälla, så glad att ni verkar gilla den. 🙂

Regina
Regina
3 years ago

Beställde den idag❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Regina
3 years ago

Tack! Så tacksam! ❤️🙏🏻

Nästa inlägg

Dagen

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x