Wow – så överväldigande

Godmorgon!

Wow hörni, vilken dag jag hade igår. Den var så otroligt känslosam, mycket mer känslosam än jag kunde ana faktiskt. När väl boken släpptes för förhandsbokning (du hittar inlägget om det HÄR) igår så var det som att alla känslor exploderade. Jag grät till och från hela dagen igår. Kombon boksläpp, pms och att vara HSP-person blev för överväldigande för mig tydligen. För oj vad tårarna rann på mig alltså. När mamma ringde och kollade hur det gick så bröt jag nästan ihop….. Mamma som känner mig förstod såklart, hon vet hur känslig hennes dotter alltid varit. Så skönt att hon igår eftermiddag kvistade hit med pappa och stärkte mig lite. ❤️

Reaktionerna över boken igår gjorde inte mitt känslomässiga kaos bättre. Vänner som peppade, folk som delade hejvilt, alla som förbeställde signerade ex…. ja men wow säger jag bara. Allt exploderade i mig. Att ha jobbat med något under så lång tid och sen äntligen få visa upp det…. ja som sagt, känslosamt för att underdriva det hela.

Bortskämd med vackra blommor blev jag också. Lilla familjen köpte mina favoritblommor (bland flera andra). 🤍🤍🤍

Senare på kvällen igår kom fina svägerskan Emelie över med vackraste buketten och choklad. Blev så himla rörd. 💕 Alla bröder med familj hade köpt jättebuketten. Så himla fint! 💗🤍💛

Bild lånad av Carro.

Denna bild är från finalen av Hela Sverige Bakar året efter jag var med. Det här var första gången jag träffade Carro och tänk att vi blivit vänner för livet efter det. Det är såhär hon och jag minns Birgitta Rasmusson. Igår somnade nämligen denna underbara Kakdrottning in efter en tids sjukdom.

Igår eftermiddag fick vi alltså informationen att hon lämnat jordelivet. Det kändes så himla konstigt att båda dessa grejer hände på samma dag. Mitt boksläpp och hennes bortgång. Birgitta som varit en stor inspiration och som på något sätt funnits med i den här drömmen om min egna bakbok sedan jag var med i Hela Sverige bakar 2012. Det var så sorgligt samtidigt som jag kände att nu kändes min bok som en liten hyllning för henne. Fina Birgitta, nu får himlen väldigt god fika kan jag lova, vila i frid underbara människa. Dig kommer jag aldrig att glömma! ❤️❤️❤️

Nu ska jag baka bröd åt lilla familjen här, ska testa att vaka mannagrynsfrallor. Det lät så himla gott så det måste provas. Hoppas du får en fin lördag.

Hörs senare!

Kram Nina

76
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
3 years ago

När jag läste igår om Birgittas bortgång gjorde det så ont i mig. Vissa kändisars död berör mig väldigt mycket.
Hela Sverige var mitt favorit program i många år. Visst kändes det tomt utan henne det senaste säsongen. Nu kommer det kännas ännu tommare..
Må hon vila i frid.
Vilken bra dag du har haft igår när dina nära och kära firade din nya bok 📖.

Eva
Eva
3 years ago

Grattis till boksläppet👏🥳
Ja så sorgligt att Birgitta gått bort😥 kände henne inte men hon bodde i grannkommunen här❤️

Nästa inlägg

Nu kan du förhandsbeställa min bok – BAKA PÅ 30 MINUTER

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x