Fick en chock!

Godmorgon godmorgon!

Söndag och solen gassar här, men det är sviiiiiinkallt när man går ut känns det som. Jag gick nämligen ut och putsade våra köksfönster.

Kan säga att inuti var fönstren heeeelt svarta. Snacka om att alla dessa tända ljus man har hemma sotar. Fick en chock ju! Haha…. Herreminjeee! Hur kan det bli såååå svart dock? Skulle tagit bild så ni fick se också.

Åt just frukost här. Det blev det famla vanliga. Min smoothie som jag äter med glutenfria havregryn och blåbär. Så gott!

Igår kom svärmor förbi med ytterligare en vacker bukett. Jag har 4 buketter här hemma nu. Alla är så himla gulliga så jag smäller av! 😭💕 Tack till er alla. Betyder så otroligt mycket med alla härliga hurrarop.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs senare.

Kram Nina

99
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kyckling i ugn på spenatbädd med parmesan och vitvinssås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x