Pappa firades

Hej och hallå!

Ja men sådär, då hann jag sätta mig och skriva till dig igen. Vi fick ett mysigt firande i helgen, min fina pappa fyllde ju 70 i lördags.

Vi samlades i mamma o pappas uterum för att ta ett glas alkoholfritt bubbel. Mamma hade fixat chokladdoppade jordgubbar och snacks till. Så gott! Pappa öppnade sina presenter och så fick vi sjunga för honom.

Efter presentöppning och bubbel åkte vi till Näsby Slott och Lilla Slottskrogen och åt middag. Mamma och pappa har ju antikroppar, mina stora barn också så vi vågade oss iväg, dock med avstånd såklart. Man kan inte vara nog försiktig, avstånd känns det som man kommer hålla för resten av livet. Hur ska man någonsin våga gå i närheten av folk igen….

Det kändes väldigt tryggt på Näsby Slott, vi satt vid 4 olika bord med avstånd men fick ändå till en känsla av lite firande och familjemiddag. Jag fick veta att det varit otroligt tufft för slottet under pandemin, kändes fint att kunna bidra lite.

Utanför slottet försökte jag få till en bild med mina barn men det gick sådär. Haha…. Tur att Thedde ställde upp.

Åh gud vi åt så gott! Här ser ni sotad lax till förrätt och en varm munk med äppelglass, äppelkompott, kolasås och crumble på toppen. Den var magisk!

En väldigt trevlig kväll och pappa var mer än nöjd!

Mätta och belåtna kvistade vi sen hem för att sitta avsminkad framför mello i soffan resten av kvällen. Alldeles lagom härligt!

Nu ska jag fortsätta jobba här, vi hörs sen igen!

Kram Nina

87
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
3 years ago

Hoppas att jag just nu skaffar mig antikroppar då jag har corona och så hade visst min morfar fått det omtalade brevet nu så vaccinet börjar kännas inom räckhåll och så även att få träffa saknade människor ❤

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Heja antikroppar! Dom säger ju att även om de inte skulle synas på ett test så kan man ha T-celler som skyddar bättre än antikroppar t.o.m. Krya på dig! ❤️❤️❤️

Therese
Reply to  niiinis
3 years ago

Tack ❤ klarat mig lindrigt undan ändå men är inne i fas 2 med vanliga förkylningssymptom, lukt och delvis smak borta och mkt yrsel. Intressant.. träffade nämligen både mamma och svärmor dagen innan jag började känna mig konstig. Mamma verkar nästan ha klarat sig och svärmor blev nog tyvärr smittad. Mamma hade en jättelindrig corona i november som hon inte fick antikroppar av enligt testet.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Skönt att du verkar ha klarat det bra! ❤️ Hoppas på ett snabbt tillfrisknande nu.

Giggi
Giggi
3 years ago

Ja du detta Corona,igår fyllde min mamma 81 år. Jag gick dit ensam med blomma och present,min bror gick lördags själv. På torsdag får hon sin första spruta,hoppas att jag kan krama henne nångång i april. Längtar efter krama om mina vuxna barn och mamma:(
Min syster jobbar med Corona patienter,ärligt talat jag tror att hon stoppar mamma ÄVEN om hon får sina bägge sprutor. Hon ser ju så mycket hemskheter med detta virus.
Så stilig din pappa var,ha en bra vecka

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
3 years ago

Ja usch för detta hemska virus. 😑

Ja pappa var jättestilig! ❤️

Emma
Emma
3 years ago

Åh, vilken fin kappa du har! Var är den ifrån?

Katarina
Katarina
3 years ago

Hej! Vet du om att du är blockerad på Pinterest? De säger att länken leder till skräppost.

niiinis
niiinis
Reply to  Katarina
3 years ago

Ja jag har skrivit till Pinterest om det. Vet inte varför dom gör så ibland?

Jonna
Jonna
3 years ago

Du är så snygg!!

Img 2258.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL VARDAG

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x