ANNONS

VECKOMATSEDEL VARDAG

/

Innehåller reklam för min bakbok – annonslänk för Bokus


Godmorgon raringar!

Innan jag berättar om helgen så tänkte jag bjuda på en veckomatsedel! Ni var många som röstade fram att ni ville ha en lite matsedel för helgen också så jag tänkte att fr o m nu så kör jag veckomatsedel vardag, den sträcker sig från måndag till torsdag. Sedan kör vi veckomatsedel helg som presenteras på torsdagar. Hoppas ni ska gilla denna lilla nyhet! 👌🏻😋🥂🍾

VECKOMATSEDEL VARDAG

MÅNDAG: Krämig korvgryta med potatis

TISDAG: Lax i ugn med krämig kall sås

ONSDAG: Kyckling & bacongratäng

TORSDAG: Krämig tomatsoppa

Passa på att knipa ett signerat ex i begränsad upplaga av min bakbok ”BAKA PÅ 30 MINUTER” – du hittar den ➡️ HÄR!

Foto: Ulrika Ekblom

Här kan du följa mig; 

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00