Är man inte fashion?

Godmorgon raringar!

Ja den här soluppgången skojar man ju inte bort. Blir ju lycklig på riktigt av den klarblå himlen och solen som letar sig in bland husen här.

När världen ser ut såhär direkt från morgonen så får man ju faktiskt ett lyckorus i magen. Jag älskar solen och ljuset nu. Man vet att det också kommer att bli ljusare och ljusare, snart står man och tittar på ljuset när man är uppe och nattkissar vid 2 blecket.

Jag minns när man var ung och orkade festa fortfarande, ljuset när man gick hem på småtimmarna på sommaren var magisk. Jag minns att jag alltid tänkte att jag inte skulle gå och lägga mig utan njuta av morgonen. Eeeeeh, hur det gick med det? Nämen jag slocknade som en liten gris så fort jag la huvudet på kudden såklart. Men tanken var god! 😅

Är man inte fashion så säg? 😂 Har dessutom avskavt nagellack på tårna som är typ det värsta jag vet. Klurar på att börja med shellack på tånaglarna igen. Nog för att de blev lite förstörda av det men man hade fasen aldrig avskavt nagellack på tårna då.

Nähe, dags att dra igång dagen här. Hörs sen igen!

Kram Nina

57
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 0459.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel – Vardag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x