ANNONS

Veckomatsedel – Vardag

/

Godmorgon finisar!

Åh vilken härlig helg vi haft, jag var inte riktigt beredd på Måndag igen dock. Men det är bara att ta det ”could turkey”, bara köra på med andra ord. Ska visa er bilder från vår helg sen men tänkte kicka igång måndagen med en veckomatsedel för vardagen. Så här kommer den.

MÅNDAG:

Kyckling & Bacongratäng

TISDAG:

Fiskpaket med parmesan och knaperstekt bacon

ONSDAG:

Korvgratäng med ostsås

TORSDAG:

Krämig Broccolisoppa

HÄR KAN DU FÖLJA MIG:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg 

HÄR

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00