Veckomatsedel – Vardag

Godmorgon finisar!

Åh vilken härlig helg vi haft, jag var inte riktigt beredd på Måndag igen dock. Men det är bara att ta det ”could turkey”, bara köra på med andra ord. Ska visa er bilder från vår helg sen men tänkte kicka igång måndagen med en veckomatsedel för vardagen. Så här kommer den.

MÅNDAG: Kyckling & Bacongratäng

 

TISDAG: Fiskpaket med parmesan och knaperstekt bacon

 

ONSDAG: Korvgratäng med ostsås

 

TORSDAG: Krämig Broccolisoppa

HÄR KAN DU FÖLJA MIG:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

68
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bondomelett

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x