ANNONS

Grattis Thedde 25 år

/

Idag är en väldigt stor dag! Idag har jag nämligen haft den stora äran att ha fått varit mamma i 25 år till världens finaste pojke! Jag minns att jag var helt överrumplad över känslan att bli mamma, jag svävade verkligen på små rosa moln. En obeskrivligt djup och stark kärlek som är omöjlig att förklara.

Idag har han vuxit upp till en stark, varm, omhändertagande, modig, rolig och fin man med världens största hjärta. Han är en framgångsrik tränare i innebandy i Storvreta och jag förundras över hans starka målsättningar. Jag vet ingen som brinner så hårt för den sporten som han. Ibland sitter jag bara och gapar bredvid och är så imponerad över hans kunskap. Jag är så otroligt spännande på vad framtiden kommer att ge? För det vet jag…. han kommer nog inte ge sig förrän han nått det han vill nå.

219C2977-D7D9-4082-922E-9BCF62F9927B

Thedde, min fina underbara pojke. Jag älskar dig så himla mycket och jag är så otroligt stolt över dig varendaste dag! Grattis på 25 årsdagen! ❤️🎉🎁🎈

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00