Grattis Thedde 25 år

Idag är en väldigt stor dag! Idag har jag nämligen haft den stora äran att ha fått varit mamma i 25 år till världens finaste pojke! Jag minns att jag var helt överrumplad över känslan att bli mamma, jag svävade verkligen på små rosa moln. En obeskrivligt djup och stark kärlek som är omöjlig att förklara.

Idag har han vuxit upp till en stark, varm, omhändertagande, modig, rolig och fin man med världens största hjärta. Han är en framgångsrik tränare i innebandy i Storvreta och jag förundras över hans starka målsättningar. Jag vet ingen som brinner så hårt för den sporten som han. Ibland sitter jag bara och gapar bredvid och är så imponerad över hans kunskap. Jag är så otroligt spännande på vad framtiden kommer att ge? För det vet jag…. han kommer nog inte ge sig förrän han nått det han vill nå.

219C2977-D7D9-4082-922E-9BCF62F9927BThedde, min fina underbara pojke. Jag älskar dig så himla mycket och jag är så otroligt stolt över dig varendaste dag! Grattis på 25 årsdagen! ❤️🎉🎁🎈

72
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elisabeth
Elisabeth
3 years ago

Var kommer din snygga kappa ifrån?

niiinis
niiinis
Reply to  Elisabeth
3 years ago

Från Cellbes. 💕

Nästa inlägg

Är man inte fashion?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x