Med gråten i halsen berättar jag….

Nu är det officiellt!

Detta har stötts och blötts inom familjen under lång tid. I början ville jag bara skrika nej allt vad jag orkade. Förbjuda honom. Skrika åt honom och sluta tramsa, att det inte går att flytta så långt ifrån sin mamma. Ja tills jag insåg att han ju är 25 år. Han gör vad han vill utan att jag kan göra ett dyft åt det.

Mina känslor har varit högt och lågt. Jag tror att jag fortfarande lever i förnekelse med en känsla av att det inte är riktigt sant. Men det är sant. Usch, nu gråter jag när jag skriver det här. Men det har varit jättetufft för mitt mammahjärta. Fy bubblan alltså.

Men, jag har fått ge mig själv mentala bitch-slaps i ansiktet där jag påmint mig själv om att jag också var ung en gång. Men skillnaden var att jag inte vågade, hade jag vågat hade jag gjort exakt samma sak. Vilken utmaning! Vilken erfarenhet! Gud, jag kan ju inte förbjuda honom att leva sina drömmar och visioner. Att få en sån förfrågan från ett så pass bra lag är ju liksom ”goals”.

Jag vet hur mycket han brinner för det här. Hur mycket han måste få göra något sånt här. Han har varit i Schweiz på ett ”studiebesök”. Hans magkänsla var helt rätt när han väl kom dit. Han har en familj som han känner där som han bodde hos och allt hade känts helt rätt med både stället, laget, familjen, sportchefer och allt.

Han är så himla modig alltså! Jag är helt blown away. Han har skrivit på ett kontrakt på 3 år. Han kommer att få åka hem när det inte är säsong och vi får hälsa på honom. Nu vet vi ju inte hur det kommer se ut med Corona men jag önskar att vi kan det. Jag kommer sakna ihjäl mig såklart. Usch. Men jag är genuint glad för hans skull. Han är så pepp på det här. HÄR kan ni läsa en intervju med honom.

Inte helt klart än när han ska åka men det ligger några veckor fram. Sen kommer han hem i juli för att åka tillbaka i augusti igen. Skönt med en mjukstart för mamman.

Men då vet ni också. Det räcker liksom inte bara med att ”Mellan” flyttar till Sthlm i april, ”Stora” drar också. Oj oj, inte lätt att vara mamma säger jag.

Nu måste jag sova! Natti Natti raringar. Imorgon är det torsdag och det väntas middag hemma hos oss. Thedde ska firas.

Kram Nina

195
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mamma
mamma
3 years ago

Min mellan flyttade till Belgien. Kändes så där. Men nu är jag glad över hur bra hen har det där och hur hen blommat upp till den fina människa hen är.

Agnetha Nyberg
Agnetha Nyberg
3 years ago

Vet precis hur du känner. Min son var också 25 när han flyttade till Thailand där han bodde i 8 år. Nu bor han i Malaysia sedan 2 år tillbaks. Till Schweiz kan du resa över en helg. Önskar att man kunde göra det till Malaysia. Du kan swipa med honom, då ser du att han mår bra. Det har hjälpt mig många gånger när längtan efter honom har varit svår. Gör det bästa av allt. Kram

ell
ell
3 years ago

ohoj ! Grattis till din son som får komma till Schweiz , bästa men dyraste landet i Europa men där finns allt alper , sjöar närhet till medelhavet god mat, tysk, fransk och italiensk , har bott i detta underbara land 7 år och åker jätte gärna tillbaka för att åka skidor , vandra i alperna eller bar shoppa på Banhofstrasse i Zuerich . Vi Svenskar trivs väldigt bra i detta land vi är lite lika ordning och redo är vad som gäller . Du kommer älska att hälsa på din son , vilken del ska han bo i Tyska , Franska eller italienska delen av Schweiz ? och Niiinis det tar bara 1.30 tim med flyg från Landvetter

Anna Inger
Anna Inger
3 years ago

Jag var 19 år när jag åkte utomlands för att jobba som au-pair. Min mamma grät som bara den. Men vi överlevde det

Stina
Stina
3 years ago

Jättegrattis❤️till din duktiga kille! Inte alla som får en sån här möjlighet👍En upplevelse o ett minne för livet. Det gör ont i mamma❤️ men nu finns det så fina möjligheter till kommunikation. Förstår att ni är stolta! Kram!

Lotta
Lotta
3 years ago

Mitt i allt jobbiga så är det nog ett enormt stolt mammahjärta som slår. Vilken fantastisk son du varit med att ”fostra”. 💜

Helene
Helene
3 years ago

Förstår känslan min dotter flyttade till Sydney för studier för 10 år sen och är nu gift och arbetar där, saknar varje dag och det tar 40 timmar att flyga dit vi ses i bästa fall varje år. Samtidigt är man stolt när de gör sina modiga val.

Sofia
Sofia
3 years ago

Så kul – grattis! Vilket erkännande av hans kompetens. Ja som mamma vill man ju ha sina barn nära, samtidigt måste de få flyga själva. Det är ju helt underbart att få uppleva när det går bra för ens barn. Du kan vara stolt. Sedan är det ju så lätt att hålla kontakten nuförtiden. Annat var det förr, åkte utomlands som 19-åring och det var verkligen en stor grej på den tiden.

Marianne
Marianne
3 years ago

Grattis till sonen ! Vilken kille !

niiinis
niiinis
Reply to  Marianne
3 years ago

❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Citron cheesecake

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x