ANNONS

När man blev av med en timma!

Hallihallå!

Wow – den här måndagen flög fram. Redan är det eftermiddag. Jag hänger inte med alls med den här klockflyttningen alltså. Jag sover plötsligt längre så mina dagar är helt förändrade nu. Dela så sover jag längre för att ljuset är tillbaka och jag är vaken längre på kvällarna, sen gör ju klockflyttningen sitt också. Jag har ju inte hunnit jobba undan knappt alls när dagen drar igång liksom, i vintras kunde ju jag ha jobbat 4 timmar innan dagen kickade igång.

Det gör att jag känner stress under hela dagen nu. Jag förstår att studier visar att denna klockflyttning orsakar fler hjärtinfarkter, det blir en konstig stress då man plötsligt blev av med en timme.

Igår tog vi med oss Milos kusin Neo till Yoump. Vädret var inte det roligaste och kidsen kändes som de behövde hoppa av sig lite.

Vi tog med oss datorerna och jobbade en stund båda två. Jag gjorde den sista kollen på boken igår, kändes härligt att skicka iväg allt. Min redaktör är den underbaraste som finns. Hennes mejl blir man alltid glad av och så har vi samma humor så ibland skickar man bara HAHAHAHA till varandra. Ska berätta sen om en speciell grej när boken kommer ut.

Tights HÄR, Jacka HÄR, skor HÄR

Idag började jag dagen med en långpromenad och sen var vi och kikade på vårt gym som vi har på området. Glatt överraskad. Körde ett pass där efter promenaden.

Hemma hos oss är det ju påsklov denna veckan. Vi jobbar på i stort sett som vanligt men Milo är helt ledig. Vi har bestämt oss för att hitta på små utflykter under veckan.

Hepp, gotta go. Ville kika in och säga hej. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

34
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2861.jpg

Nästa inlägg

Bröd med stora hål

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x