När man vill bli fräsch snabbt

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon vänner!

Hoppas jag inte skrämmer slag på er med min morgonfrilla! 😂 Den är faktiskt alltid lika intressant för ingen morgon är den andra lik. Det är alltid något nytt som väntar när man ser sig i spegeln. Haha…

Det här fejset behöver sig en liten uppfräschning så jag tror jag ska starta dagen med såna eyepads. Förresten, jag tar på dom på en gång så du får se hur de ser ut.

Tadaaaaa!

Alltså dom är sååå sköna på! Känns lite som kall snigelslem, haha… hur nu det känns? Nej men dom är liksom superfuktiga av formulan inuti. Jag äääääälskar dom här och önskar att dom aldrig slutar tillverkas, jag kommer i alla fall alltid att fortsätta köpa dom. Ni anar inte hur härlig känsla man får under ögonen efteråt?

Såhär ser de ut! De gröna padsen ligger och badar i formulan.

Följer med en spatel som man enkelt plockar upp padsen med.

Hydrogel heter formulan och den är fullproppad med snabbverkande ingredienser som lugnar (läs: tar bort påsar under ögonen) och återfuktar huden vid ögonen. Det blir som ett snabbt lyft, den sägs dessutom minska linjer runt ögonen. Den är på REA just nu om du vill fynda! Du hittar den HÄR!

Vill jag fräscha till mig snabbt så är dessa ett måste! Just idag kände jag mig lite sliten när jag vaknade. Jag har träningsvärk efter att ha kommit igång med mina långa promenader, sen har jag ju tränat lite styrketräning så gud…. kroppen är riktigt stel och ond. Då kändes det härligt att få på dessa kalla sköna för en liten uppfräschning. Man kan ju försöka se fräsch ut även om man inte känner sig så. Haha… Förresten, NordicFeel har påskresa på upp till 60% rabatt på massor med härliga produkter som jag tipsat om tidigare, kika in HÄR om du vill fynda.

Nu ska jag ta mina ögonpads och ge mig ut i köket och baka lite. Har flera recept jag vill testa till påsk. Släkt och vänner lär få hjälpa till att äta tänker jag för vi kan omöjligt stoppa i oss allt jag producerar just nu. 😅

Vi hörs sen!

Kram Nina

32
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Jibbefors
Marie Jibbefors
2 years ago

Nu funkar det inte att klicka i hjärtat!

Lena
Lena
2 years ago

Före- och efterbild kanske?? Så man kan se om det gör nån visuell skillnad eller om det bara är själva känslan?

Nästa inlägg

Påsklovet i full gång

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x