Påskiga kladdkaketårtan

Godmorgon höll jag på att skriva, men gud… klockan är efter lunch. Var tar tiden vägen? Jag fattar inte! Aja, jag har hunnit en hel del redan. Jobbat, varit ute på en timmas promenad, handlat och bakat en tårta. Långfredagar ska man väl bara ta det lugnt va? Haha… aja, idag har jag energi så då passar jag på.

Första natten i lägenheten i Sthlm hade gått bra också så nu känns det fint i mammahjärtat. Kan nästan känna känslan själv. Tänk när man var ung och sådär astaggad på livet och framtiden? Jag gick mest omkring med sockerdricka i skinkorna när jag ung, jag var så laddad på livet och allt kul som hände. Killar, fest, kompisar… ja men livet lekte ju. Det var tider det. Annat är det nu. Förklimakteriet, tungt ansvar, problem som ska lösas och skit. Haha…. inte så mycket killar, fest och sockerdricka i skinkorna nu inte. Haha!

Ja men hörni, vi återgår till något som är härligt i livet i alla fall. Bakning t ex. Det är ju förjädrans trevligt. Kolla in den här fuskiga PÅSKTÅRTAN jag ”bakade” idag? Har inte bakat en sekund, bara fuskat. Men ibland får det vara fusk och enkelt. Inte sant?

PÅSKIGA KLADDKAKETÅRTAN

2 st kladdkakor

1 dl färdig vaniljvisp

2 dl chokladgrädde

Garnering:

Chokladströssel

Hallon

Blåbär

Minimarängtoppar

Påskägg godis

Gör såhär:

1) Vispa vaniljvisp och chokladgrädde. Hittar du inte chokladgrädde gör du enkelt egen med vanilj vispgrädde med kakao och lite florsocker i.

2) Lägg den ena kladdkakan på ett fat. Klicka på vaniljvispen. Lägg på den andra kladdkakan.

3) Bred på chokladgrädden på tårtan. Det gör inget om det följer med lite vaniljvisp också, det spacklar tårtan fint.

4) Toppa med det du önskar!

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

47
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sushitårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x