Han klarade det!

Godmorgon vänner!

Här är jag uppe med tuppen och jobbar och ska snart baka lite igen. Imorgon kommer familjen på påskmiddag så jag håller så smått på att förbereda lite inför det. Dock så blir det inget traditionellt påskbord. Känner mig fortfarande lite less på julmaten så här blir det vedugnsbakade surdegspizzor. Jajemen! Vedugn för pizza är inhandlad och surdegen ska göras idag, kör på färdig surdegsgrund dock. Annars tar det 100 år.

Åh gud alltså, jag måste göra ett helt inlägg om dessa skor som jag köpt. Hinner inte riktigt ge det rättvisa om man inte berättar ordentligt om hela grejen, men kan säga att jag förmodligen kommer få ett nytt liv. Ja men det törs jag nästan säga, det här är nämligen inte bara ett par snygga sneakers. Jag har använt dom varje dag sen jag köpte dom. Aja, berättar mer sen.

Fick äntligen mens igår så nu kanske man kan orka vara lite glad igen, det är ju inte så självklart just innan. 😅🙈

Igår blev det JumpYard för Milo. Igår klarade han ett tricks som han övat på länge men aldrig vågat. Personalen berättade hur han skulle göra och tänka vips så klarade han det. Ibland behöver dom bara lita på sig själva för att våga, instruktören fick honom att göra det. Så häftigt att se!

Älskar deras humor kring åldersdiskriminering, hahaha…. den är dessutom helt sann ju! 😂

Det var här han klarade det till slut. Svårt att förklara men han hoppar ned på mage och därifrån en bakåtvolt där han ställer sig på fötterna igen. Så häftigt att han fixade det!

Nä, dags att kicka igång dagen på allvar här. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

32
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena Gustafsson
Lena Gustafsson
3 years ago

Duktiga Milo👌✌️Jag har oxå en son som heter Milo🤗dina skor berätta gärna vart du köpt dom!! Supersnygga!! Ser lite ut som dom Johanna Toftby designat och säljer via Ellos?

Eva
Eva
3 years ago

Oj berätta om skorna👏 Hälsningar från en som har sååå svårt att få bra skor för mina fötter😥

Img 3154.jpg

Nästa inlägg

Påskiga kladdkaketårtan

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x