Årets keps

Hejsan vänner!

Denna veckan gick i rasande tempo måste jag säga. Redan torsdag, och dags att börja tagga för helg igen. Älskar’t!

Bild knäppt i morse när jag skopade morgonens kaffe. Jag känner att mig sååå trött, även om det är koffeinfritt jag dricker så känns det ändå som jag blir lite pigg av det. Haha, mycket sitter ju i huvudet och så innehåller ju även koffeinfritt lite koffein. Det är våra stackars kroppar som inte hänger med svängarna, den biologiska klockan ba: ”Var kommer det här ljuuuuset ifrån, jag hänger inte med!”

Men ljuset är så välkommet! Som man längtat! Ska göra ett ryck och plocka bort vinterbelysningen i trädgården nu. Även om Tony tycker det är mysigt med ljuset på kvällen när det är mörkt så börjar jag skämmas nu. Haha! 😂

För mig är vår när jag köper en ny keps! Haha… ja men så är det. Jag använder keps på mina morgonpromenader på våren och sommaren. Detta blir årets nyinköp. En härlig vit (som kommer vara vit i en kvart till ungefär) med superhärligt tyg, känns som det är ett tyg som andas, ungefär som ett par träningsbyxor. Den här ska få svettas på mitt huvud denna sommar. 😅

Nu ska jag jobba vidare här. Hörs sen igen.

Kram Nina