Årets keps

Hejsan vänner!

Denna veckan gick i rasande tempo måste jag säga. Redan torsdag, och dags att börja tagga för helg igen. Älskar’t!

Bild knäppt i morse när jag skopade morgonens kaffe. Jag känner att mig sååå trött, även om det är koffeinfritt jag dricker så känns det ändå som jag blir lite pigg av det. Haha, mycket sitter ju i huvudet och så innehåller ju även koffeinfritt lite koffein. Det är våra stackars kroppar som inte hänger med svängarna, den biologiska klockan ba: ”Var kommer det här ljuuuuset ifrån, jag hänger inte med!”

Men ljuset är så välkommet! Som man längtat! Ska göra ett ryck och plocka bort vinterbelysningen i trädgården nu. Även om Tony tycker det är mysigt med ljuset på kvällen när det är mörkt så börjar jag skämmas nu. Haha! 😂

För mig är vår när jag köper en ny keps! Haha… ja men så är det. Jag använder keps på mina morgonpromenader på våren och sommaren. Detta blir årets nyinköp. En härlig vit (som kommer vara vit i en kvart till ungefär) med superhärligt tyg, känns som det är ett tyg som andas, ungefär som ett par träningsbyxor. Den här ska få svettas på mitt huvud denna sommar. 😅

Nu ska jag jobba vidare här. Hörs sen igen.

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mikaela Korpela
Mikaela Korpela
3 years ago

Hejsan. Har en fråga om sellerijuice. Vet det är individuellt men hur länge tog det innan du märkte nå större resultat. Tänker mest på att jag läste om att du ätit medicin för reflux. Började i lördags och ökar nu sakta mängden. Har så stora problem i halsen som enligt läkare beror på magen. Har ätit alldeles för dåligt…massa socker och mjöl. Hela kroppen mår ju dåligt. Det som jag märkt redan är att jag blir hungrig. Förut var allt i magen bara ”hopkladdad” och fick inga riktigana hungerkänslor

niiinis
niiinis
Reply to  Mikaela Korpela
3 years ago

Efter 3 veckor fick jag massa energi. Efter 3 månader kunde jag sluta med magmedicin. Efter 5 månader hade jag gått ned 22 kilo. Efter ett halvår märkte jag en stor skillnad i psyket. 💕

Sandra
Sandra
3 years ago

Tipsar om att köra kepsarna i diskmaskinen. Så blir de som nya. Ekotipset på instagram tipsade om det!

niiinis
niiinis
Reply to  Sandra
3 years ago

Aldrig hört men sååå bra tips! ❤️

AnsoAnna
AnsoAnna
3 years ago

När den inte är så vitt längre slänger du bara in den i diskmaskinen så blir den som ny 👌

niiinis
niiinis
Reply to  AnsoAnna
3 years ago

Bra tips! 💕

Maja75
Maja75
3 years ago

Åååhh, älskar leomuggen!! Var är den från? Trevlig helg.

niiinis
niiinis
Reply to  Maja75
3 years ago

Den är från Mio! Älskar! 🐆🖤

Maja L
Maja L
Reply to  niiinis
3 years ago

Tack! Googlade och hittade! ☺

niiinis
niiinis
Reply to  Maja L
3 years ago

💕

Img 3408.jpg

Nästa inlägg

KYCKLINGGRATÄNG MED PARMESAN OCH VITT VIN

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x