ANNONS
Integritet på Tailsweep

Skönaste skorna i hela världen

Hallå älsklingar!

Godmorgon FREEEEEEDAAAAAAAAG! Vädret här suuuger men vad gör väl det, det är Fredag och inget ska få förstöra min Fredagsfeeling.

Jag har redan varit och handlat, håller på att plocka in allt i kylen nu. Alltså den där kylen, på riktigt så tror jag att jag rensar den minst en gång i veckan och ändå är den alltid rörig. Fattar inte?

Jordgubbar, blir man inte bara skitglad av det? Jag köpte alldeles för mycket så i helgen gissar jag att det blir mycket efterrätter och kanske någon bakning med jordgubbar. Oh! Måste berätta! Jag gjorde en sallad på jordgubbar, skivad banan, sallad och basilika häromdagen. Ämen hörni, det var sååå gott! Testa! Sen lite balsamico på det, mums.

Men nu måste jag berätta om de där himmelens fantastiska skorna för er. Kände att det behövde ett eget inlägg för det var så många som skrev och ville veta mer, vi är fler som verkar vilja ha sköna skor hörni.

Vill börja med att skriva att detta inte är något samarbete. Jag är en vanlig kund och en väldigt nöjd kund, sen känner jag såklart Peter, som han heter (som är en av ägarna av STINAA.J), och tipsar gladeligen när han har en så sjukt bra produkt som han har. Men i allra första hand är detta från mig till dig som är kvinna. Kanske har du som jag haft stora problem med att hitta riktigt sköna skor. Kanske har du inte kunnat gå i klackskor mer än någon timma innan man nästan gråter för det gör så fasligt ont i fötterna. Det här är till dig!

För ett par år sedan så träffade vi ett gäng på en sommarsemester. Vi träffade ett par där som båda var fantastiska och vi har hållit kontakten sedan dess. Som hastigast i förbifarten så nämnde Peter att han har ett skomärke som heter STINAA.J. Han berättade att det är lite speciella skor, att de är framtagna för att vara sköna och hjälper till att ställa in kroppen så att fot, knä, höft och rygg hamnar i rätt läge.

Peter har arbetat som ortopedtekniker i 30 år, så han kan så att säga sin sak. Han är ett suuuuperproffs, en av Sveriges absolut bästa & främsta faktiskt. Han hjälpte mig den semestern med en ond rygg och nämnde också de där skorna som skulle vara väldigt bra. Han är sjukt kunnig så man känner sig verkligen i säkra händer.

Jag tänkte inte mer på det men så sa jag till Tony en dag när vi skulle till Sthlm att vi måste besöka butiken. Anledningen till att jag kom på det var för att jag ville köpa pumps till sommaren, så snyggt med pumps och jeans i vår och även i sommar.

Men pumps…. hur jäkla ont i fötterna får man liksom? Jag kan inte gå i skiten utan att planera min kväll till punkt o pricka! Taxi, sitta ned och äta, taxi hem till dörren. Allt för att inte behöva gå med dom på så mycket. Inte så kul ju och ändå kommer man hem med onda fötter, en omöjlighet.

Ja men sen kom vi till butiken…det var här man förstod att det inte riktigt var som med vanliga skobutiker. Detta var på riktigt sååå intressant. Här scannades först och främst fötterna i en världsledande scanner för att se ”problemområdet” med ens fötter. Min vänstra fot var lite inåtböjd och detta beror på lite olika saker.

Jag har olika längd på benen osv. Detta i sin tur kommer ju ifrån ryggen. Så här hittade han mitt problemområde direkt. Detta är det också de vanligaste problemområdena hos människan.Jag blev så inihelskottas impad! Faktiskt helt blown away av hur mycket jobb det ligger bakom dessa fantastiska skor.

Sedan var det dags för det roliga, välja ut skor. För dessa skor är inte bara väldigt bra och förebygger onda ryggar, knän och höfter utan de är också väldigt snygga! Hade bara tänkt köpa ett par men jag kom ut med 2, kunde inte motstå de ursnygga vita sneakersen.

HÄRhittar du dessa vita sneakers.

Dessa sneakers var det jag visade förut, inuti dessa är det då en slags memoryfoam. Den formar sig efter foten när man använder dem. Materialet kommer ifrån rymdteknologin, hur galet är inte bara det? Ju fler timmar man använder skorna desto bättre mår man i kroppen. Det ligger 1 miljon skanningar av fötter bakom dessa ortopediska sulor som har 2 unika världspatent, ett för platta skor och ett för klackisar. Japp, helt sant. Världspatent.

Detta är ”by far” de absolut skönaste skor jag någonsin haft på fötterna. Man kan, enligt Peter, använda dom som promenadskor. Jag kan gå flera mil i dom varje dag om jag vill. Hittills har jag inte känt av ryggen alls, inte ett dugg. Då har jag haft pms också och då får jag alltid ont i vanliga fall…. men inte nu.

När Peter berättade om klackskorna, att man kan ha dom en hel arbetsdag, 8 timmar i sträck utan problem…. ja men ni fattar ju. Va? Är det ens möjligt? Jag har inte använt dom 8 timmar ännu, men jag har knatat med dom hemma och kan säga att dom är sååå sköna.

Gör inte ont alls och sulan är magisk för foten. Du vet den där hemska friktionen man brukar känna på trampdynan efter en kväll med pumps…. NOPE, inte ens en antydan till det.

HÄRhittar du dessa pumps.

Tittar du inuti skon så ser du ju hur sulan är utformad. Det syns ju att det är omöjligt att få ont i fötterna med dessa på. Sulorna är gjorda av samma material som löparskor, samma dämpning osv. Dessa skor har 9 cm klack, men det känns absolut inte så. Dom är bara väldigt behagliga på fötterna. Jag ska ha dom 8 timmar någon dag för att verkligen testa, jag ska knata på Sthlms gator och strosa… det måste ju vara det ultimata testet tänker jag. Hittills bådar det gott.

Detta varumärke kommer lanseras i hela världen under 2022 så detta är inte det sista vi hör om dessa skor ska ni veta. Nu ska hela världen få ha sköna skor! Så bra att Stinaa inte stod ut med att ha ont i fötterna mer så hon kontaktade proffset Peter så att de tillsammans skapade dessa urhäftiga och galet sköna skor, lyllos oss!

Igår på Stockholms gator i dessa apsköna sneakers. På något sätt känns det som kroppen tackar en, låter lustigt kanske men när man gör allt för att kunna åldras så smidigt som möjligt utan en ond rygg, onda höfter och knän. Ja då känns det fint på något vis. Jag kan varmt rekommendera ett par skor från STINAA.J. Grejen är att man förebygger andra förslitningsskador som uppstår av att man använder fel skor, bara en sån sak. Jag själv har redan svårt att stoppa fötterna i mina andra skor som inte är utformade såhär. Man blir lite lätt beroende, så är det. Det är topnotch kvalitet så det kommer hålla i en halv evighet tack och lov.

Hepp, nu måste jag jobba här. Ska planera en helgmatsedel, glömde den ju helt igår så den kommer idag. Sen blir det lite städ och fix här hemma för att välkomna helgen.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

6

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00