Brunch-Sandwich

Godmorgon vänner!

Här är man uppe med tuppen, eller nja…. sov till 7 och det är ju egentligen en väldigt lång sovmorgon för att vara mig. Men jämför jag mig med resten av familjen så har jag ju uppe med tuppen. Tony fetsnarkar fortfarande men funderar på att väcka honom nu faktiskt. Han blir så ledsen när halva dagen gått säger han när jag låter honom sova.

Så, nu ringde jag FaceTime till övervåningen och väckte honom med min ljuva stämma. Haha…. 😂

Tänkte jag skulle kicka igång dagen med att bjuda dig på de här små hybrid-smörgåsarna jag gjort nu på morgonen till familjen. En brunch-smörgås kan man säga som blev sååå god. Världens enklaste att göra också, du behöver bara ha en pizzadeg, rökt skinka och ost hemma så är det klappat o klart. Hoppas dom ska gilla!

SUPERGODA BRUNCH-SANDWICH

1 rulle med pizzadeg

100 g rökt skinka

1 1/2 dl riven ost (jag hade en blandning mellan cheddar och vanlig hårdost)

sesamfrön & lite vatten

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 200 grader. Bred ut pizzarullen på en ugnsplåt med bakplåtspapper.

2) Hacka skinkan i små strimlor, bred ut den på halva plattan. Fördela ut den rivna osten.

3) Vik plattan på mitten så den andra halvan hamnar över skinkan och osten. Kavla några vändor.

4) Dela plattan i 6 fyrkanter med en kniv. Pensla med vatten och strö på sesamfrön. Skjuts in i ugnen i ca 15-20 min eller tills de börjar få lite färg. Dela fyrkanterna diagonalt på mitten och njut av dessa små sandwich.

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Sådär, nu ska jag ta på mig träningskläder och ge mig ut på en timmas promenad. Så skön start på dagen hörni.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 3614.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel HELG – Pasta Carbonara

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x