ANNONS

Nyckfulla April

/

Godmorgon Måndag!

Ja här vaknar vi upp med ett alldeles för tjockt snötäcke. Usch, så tråkigt så man smäller av! Jag ville typ dra täcket över huvudet och gå och lägga mig igen. Undra varför man blir så provocerad av vädret nu, jag tror att det för att man längtar alldeles för mycket till sol och värme efter en lång höst och vinter. Men hörni, på onsdag vänder det. Då jädrans blir det över 10 grader och sol. Längtar!

Tidigt igår morse tog vi en iskall promenad. Det var minusgrader över natten så det var redigt kallt när vi gav oss iväg. Långkallingar och underställströja, som om man inte fått nog av det redan. Haha…. hur nyckfull är inte årets april! Snacka om att göra oss halvt galna. Men, en promenad som var frisk och skönt efteråt som vanligt, man ångrar aldrig en promenad.

Eller jo, om man skulle skada sig på nåt sätt kanske man skulle ångra det men det ska vi inte göra, ellerhur.

Nä, nu ska jag köra igång dagen här. Recept ska testas bl a. Idag är det Lakritsdagen hörni. Vill du baka en riktigt god kaka till ikväll så testa min Choklad & Lakritskaka. Recept HÄR!

Så sjuuuuukt god!

Ha en fin dag nu hörni så hörs vi lite senare.

Kram Nina

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00