ANNONS

Nygammalt i vardagsrummet

/

Halloj!

Hiuuuuu….. alltså den här dagen. Ojoj, jag har alldeles för mycket att göra nu. Kände att jag var tvungen att bara stanna upp och kika in till dig innan jag hastar vidare.

Ville bara visa att vi har fått lov att kompromissa i familjen. Haha…. ja men Tony äääääälskar vår soffa. Han tycker den är galet skön och sitta i och har faktiskt varit så jädrans negativt inställt när jag pratat om ny soffa. Till slut fick jag ur honom att han älskar vår soffa. Och det får man ju såklart, bara att det blev lite annat för en annan. Söderhamn soffan från IKEA fick vingar och försvann. Haha!

Ja men inte ska väl jag vara den som är den. Ikea är ju så fiffiga så dom har ju andra klädslar till sofforna. Kolla, den är som ny nu ju! Vi är så nöjda. Ja t.o.m jag som fick mina drömmar om en ny vit soffa att grusas.😀

Köpte nytt soffbord också och nu är det ett helt annat lugn här hemma. Den som trivs bäst tror jag är Tony. Varje dag har han sagt nu hur fint han tycker att det är. Eller har han dåligt samvete över mina grusade planer… haha, man vet inte så noga.

Nu ska jag fortsätta jobba här med mitt skitiga hår och påsar till knän på mysbrallan. Galet att jag fått på mig en bh, det känns nästan lite lyxigt. 😅Glamouröst så det bara smäller om det hörni.

Vi hörs sen!

Kram Nina

8
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00