Full fart mot helgen!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Godmorgon härliga Fredag!

Den här veckan gick i raketfart, jag har haft mycket och göra så jag antar att dagarna bara trummat på. Plötsligt är det veckans bästa dag.

Majlis var som vanligt med på höjdpunkten på veckan igår. Jag började dagen med att bädda rent i våra sängar nämligen. Jag brukar bädda rent på torsdagar så man har allt det där härliga till helgen.

Gjorde förresten en frågeställning på min Instagram om hur ofta ni byter sängkläder? Har fått fleeeeera hundra svar. Detta engagerar verkligen. De allra flesta byter varje till varannan vecka. Vissa som har djur i sängen byter ibland flera ggr i veckan. Någon skrev alldeles för sällan. Det var rätt intressant med denna frågeställning. Jag är en periodare. Ibland varje vecka, ibland varannan och så någongång gång har det gått 3 veckor. Har säkert hänt att det gått en månad också men då är jag så äcklad så då skäms jag en stund och så byter jag och lovar mig själv att byta varje vecka fr o m nu. Haha…. tur man duschar så ofta som man gör. 😂

Numera sover Majlis på en filt vid mina fötter så nu har vi inte hennes hår i sängen i alla fall. Sen har jag köpt världens bästa handske. En som man klappar henne med så följer tammetusan hela hennes kalufs med. Bästa!

Rena lakan i sängen är ju det absolut skönaste som finns. Varje gång jag bäddat rent går jag och sneglar mot sängen och längtar till jag ska få hoppa i den. Tänk när man torkat lakanen ute då? Den doften och känslan. Jag smäller av. Här har vi ingen torkvinda ännu men det står högst upp på ”måste köpa till sommaren” listan.

Efter lakansbyte och jobb så gick jag och tränade. Igår höjde jag vikterna lite då jag styrketränat i 2 veckor nu. Får se hur träningsvärken kommer kännas? Hjälp! Förra veckan var jag så öm på skinkorna så Tony kunde inte ens ta på min rumpa. Han gör det rätt ofta 😂 så det blev många påminnelser.

Tony hade ett möte inbokat i Sthlm igår, jag följde med som sällis. Jag satt och jobbade medan jag väntade i bilen. Solen sken från en vacker himmel och jag var så sugen på att gå ut och sätta mig. Men, det var ju kallt. Man luras verkligen av solen.

Ikväll ska vi äta pizza här hemma och jag tänkte vi skulle sitta ute. Jag får nog ut och leta värmare om det ska gå ens. 😂

Håller på att gå igenom snacksförråden här hemma, det börjar sina ur men som tur är har vi Milos favvosnacks hemma i alla fall. Här hemma så beställs ju typ alla snacks från Matsmart. HÄR hittar du snacks & godisavdelningen. Den är gaaaalen! 👏🏻👏🏻🤤

Mammans favvosnacks har vi här! Men gud, går inte att sluta äta. Så sjukt gott! Innehåller järn också som jag har brist på så jag ser det som vitaminer. Haha!

Hepp! Nu måste jag jobba innan jag får gå iväg och träna lite. Sen ska sättas en pizzadeg till kvällen.

Hoppas du får en mysig fredag. Lite senare kommer Veckomatsedel HELG också ifall du behöver lite inspo.

Kram Nina

28
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
3 years ago

Låter fantastiskt bra med handsken! Vad är det för märke och var har du köpt den? Vår katt fäller extremt mycket vinterpäls just nu……

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Åh märke vet jag inte men köpte den på Zoo butiken vid Erikslund i Västerås. 👌🏻

Tina
Tina
3 years ago

Bädda rent sköter mannen, 1 ggr/ vecka. Och han byter toarullen, det du.
Kram Tina

niiinis
niiinis
Reply to  Tina
3 years ago

Wow! Ja den biten jobbar jag på för fullt här hemma. 😂 Sängkläderna är han dock duktig på att byta. 😅👏🏻

J
J
3 years ago

Hade en handske en gång men jädras vilka stötar jag o katten fick 🙀 önskar dig en fin helg

niiinis
niiinis
Reply to  J
3 years ago

Jaså, åh fy. Inte märkt det med denna dock. 😀

SaraTherese
SaraTherese
3 years ago

Åh fina Majlis… som alltid när hon förärar bloggen måste jag fnissa & tänka på badkarsbilden😄❤

niiinis
niiinis
Reply to  SaraTherese
3 years ago

Haha! Vet du, jag tar fram den bilden ibland och så skrattar jag högt. 😂😂😂

SaraTherese
SaraTherese
Reply to  niiinis
3 years ago

Ha ha ja det förstår jag!🤗
Den är episk!😍❤🙏

Img 3803.jpg

Nästa inlägg

Köttfärs- och baconrullader i smarrig sås

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x