Den soliga helgen

Godmorgon vänner!

Äntligen tillbaka igen. Jag har tagit en helg ledigt ifrån bloggen. Förra veckan var så hektisk på alla sätt och vis så jag kände att jag behövde landa lite och bara umgås med familjen den här helgen. Jag har givetvis tagit bilder så ni också fick hänga med på vad vi gjort, så idag ska jag ägna mig åt att uppdatera er tänkte jag.

Snacks på altanen.

I fredags kväll var Tonys bror med familj här och käkade pizza med oss. Pizzorna som vi numera bakar i vår pizzaugn. Dom blir sååå goda så hälften vore nog. Gör pizzorna på dinkelmjöl och surdeg så min mage klarar dom bra. Sen blir degen såååå god!

Vi började med ett glas och lite snacks i solen. Det har ju verkligen varit så galet fint väder hela helgen. Åh vad man har njutit alltså.

Kaos i köket som alltid när man bakar pizzor. Vi gjorde bl a löjromspizzor som är det absolut godaste pizzor jag vet! Mums. Det blev en mysig kväll på alla sätt.

Lördag morgon tog vi en tidig promenad och gick förbi utegymmet som ligger i närheten av där vi bor. Milo tyckte det var skitkul där så dit går vi nog fler ggr.

Mitt i promenaden kom vi på att vi ville ha frukost från McDonalds. Grejen var bara att frukosten ju stänger kl 10 så Tony fick ta elsparkcykeln hem och hämta bilen. Haha…. kan säga att det var det värt. Tror att det var 10 år sen jag åt en frukost från McDonalds.

Maaaaagiskt gott! 👏🏻👌🏻😋

Senare på eftermiddagen i Lördags så var vi till svärisarna. Svärfar fyllde år och de bjöd på grillat och mys ute i deras trädgård. Snart kan vi kramas då de fått sin första vaccindos bägge två.

Dom hade fixat så fint, så härligt att få komma till klart. Älskar ju sånt.

Grillad kyckling, klyftpotatis, sallad och bea. Inget kan gå fel med en sån tallrik.

Fina svärfar! ❤️

Härligt att kunna sitta ute utan att frysa sönder denna helgen. Älskar det, som man längtat alltså! 💕☀️

Igår morse kom jag på att sellerin var slut. Då var det bara att kvista till affären i pyjamas. Gud, jag har blivit så slapp med sånt där. Orkar inte bry mig riktigt. Haha…

Sedan fixade vi massor på vår altan. Tog bilder med den andra kameran på det så jag tänkte att gårdagen kan jag berätta mer om senare idag. Igår försökte bl a Tony ta ett rekord som jag tänkte skriva mer om.

Men nu måste jag kicka igång dagen här, vi hörs lite senare.

Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
3 years ago

Vart är de fina skålarna ifrån på översta bilden med chips i osv?😀

niiinis
niiinis
Reply to  Frida
3 years ago

Köpta på IKEA! ❤️

Img 2674.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL – Helg

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x