ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sommaren har flyttat in på altanen

/

Godmorgon vänner!

Det är Tisdag idag, här skiner solen redan och det känns ju så mycket härligare och lättare när man ser hur världen vaknar med solens hjälp. Jag älskar det! Måtte vi får en fin vår och sommar hörni. Dessvärre ska det komma in nåt skitlågtryck nu på onsdag för vår del och hålla i sig i en vecka men… vi är på väg åt rätt håll vad som än händer med vädret nu. På hösten vet man ju inte om man vaknar till vinter dagen efter eller inte? 😂

Jag har gjort vår på altanen nu. Eller nästan sommar faktiskt. Ska till ett litet utekök längre fram men annars har nog sommaren flyttat in på vår altan.

Det som saknas är att en del av trädgården ska det byggas trall på, då får vi plats för solsängarna också. Kommer bli såååå bra!

Tipsar om palmen som du ser i bild. Den heter Phoenix Canariensis och den tål ned till 5 minus. Perfekt nu ju, kan stå ute redan.

Här har vi vår framsida. Köpte ett nytt bord på IKEA och så ångrade jag mig med försäljningen av stolarna. En köpare drog sig ur och det kanske var tur. Dom är ju supersköna att sitta i och det blev väldigt fint med det vita bordet till.

Gjorde en liten mysig sitthörna vid bordet också. Här gassar solen in från eftermiddag, här satt jag igår i solen och stormtrivdes. Ett tips till dig som vill fylla ut altanen och göra det lite mysigare är att göra exakt såna här små sittplatser. Tänk matta, skön stol, ett litet bord och kanske någon dyna eller pläd så blir det hur mysigt som helst. Mattorna är för utomhusbruk, viktigt att tänka på.

Här är ett till sånt ställe. Istället för en kal och stor altan utan någonting kan man göra en skön liten plats med mys. Vi utnyttjar alla såna här platser till max när dom finns.

Här har vi det stället som kvällssolen ligger på. Här kan man sitta till sent och bara mysa. I soffan och fåtöljerna kommer det att finnas plädar och kuddar också. Har bara inte hittat rätt där ännu.

Ytterligare ett litet mysställe som jag gjort i ordning. I den svarta hyllan ska vi ha handdukar och sånt till bubbelkoppen.

Ska bara köpa en bra korg med lock till det, ska eventuellt plasta in den sen för att kunna ha den ute även om det regnar. Dessutom står hyllorna en bit innanför taket.

Här ska det vita staketet bytas ut i sommar. Det ska bli ett högre och längre staket så man får bort lite av insynen.

Ja, projekt finns det gott om hörni. Men väldigt roliga projekt. Sånt som jag bara älskar! ❤️❤️❤️

Har du börjat fixat på altanen eller balkongen ännu?

Kram Nina

16
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00