Nyheter i garderoben

Innehåller annonslänk genom reklam för Lindex

Halloj finisar!

Hur har ni det? Själv har jag just varit och samlat in alla våra dynor och plädar från altanen. Blåsten är här och med den kommer väl det där tråkiga vädret. Sååååå deppigt. Även om man inte ska låta sig påverkas av vädret så kan jag inte låta bli och känna blööööök. April är så vidrigt ombytlig så nu gillar inte jag april mer. Haha…. PMS och dessa väderomslag är inte ”my cup of tea”. Längtar verkligen efter att min mens ska komma så allt blir lite mer som vanligt igen. Voi voi, vi kvinnor har inte det så lätt hörni. Inte männen heller kanske 😅, men dom slipper ju må dåligt och inte känna igen sig själv i alla fall.

Vi startade dagen med en timmas promenad i morse. Som vanligt så jädrans befriande. Tar bort udden av pms:en och känslan av att få livet tillbaka. Jag älskar det! Det har hjälpt mig med så mycket. IBS-skov, pms, deppighet, ångest…. märker att ju längre jag går desto mer effekt ger det faktiskt. En timma är perfekt. När jag går 1 timma och 30 minuter är jag helt slut men det är också en skön känsla på sitt sätt.

Precis innan jag hämtade Milo från skolan hämtade jag paket på ICA. Så bra att de numera har turnummer så slipper man stå i kö. Köpte med blommor också. Dom hade liljor som stod utanför, man fick 3 paket för 89 kr… så billigt ju. De såg ut att vara i fint skick också så förstår inte riktigt denna stora rabatt.

Ja sen var det paketet då som jag hämtade ut.

Tony skrattade lite när han kom hem och jag stod såhär. Men vad tusan, man vill ju prova direkt liksom. Jag är som ett barn när det kommer till sånt här. Haha! Nästan som när man stod i skoaffären och ville ta på sig skorna direkt så de gamla fick följa med i påsen. Skorna hittade jag på Deichmann – billiga!

Dessa orangea härligheter kommer bli underbara i sommar. Längtar till jag får ta på mig dom. Nu ska jag klicka hem lite orangea plagg också. Så härlig färg till sommaren.

Den >>HÄR<< ljuvliga klänningen från Lindex har också fått flytta in i min garderob. Slängde på mig den snabbt med en alldeles för slapp bh på under men ville visa hur den satt på. Den är såååå fin tycker jag! Superhärlig kvalitet också.

Dessa raringar kom också idag, jag beställer ofta via nätet och när det går så tar jag hemkörning. Bästa ever! Paketen läggs utanför eller hängs på dörren. Perfekt!

Skorna är från Steve Madden. Åh, dom är så galet snygga. Älskar älskar älskar! Nu ska jag hitta ett coolt leobälte också.

Orkade inte tänka middag till mig idag så då blev det något av en favorit. Kan äta hur många som helst. Råriskakor, ”på mackan” som jag brer med (en havrephiladelphia kan man säga), gurka, tomat och örtsalt. Dreglar!

Hepp, dags att inta soffan här hemma. Hoppas du får en fin kväll.

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
3 years ago

Hur är klänningen i storleken? Jättefin!!

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
3 years ago

Skulle säga lagom faktiskt. Mer stor än liten om jag måste välja. 😅💕

Img 4140.jpg

Nästa inlägg

Sommaren har flyttat in på altanen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x