Skön start på fredagen

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon vänner!

Det är Freeeedag, äntligen äntligen. Å solen skiner här och snötäcket som kom igår har försvunnit, åtminstone det mesta.

Jag har kickat igång dagen med att köra mina favvo eye-pads. Man får en helt annan känsla av dessa, känns som ett lyft som stramar åt samtidigt som den återfuktar och kyler ned så alla former av påsar man kan tänkas ha lugnar sig. Just nu 25% rabatt! Finns HÄR.

 

Ska börja med dessa droppar idag också, så enkelt och världens enklaste sätt att bli lite solkysst och brun i ansiktet. 3-4 droppar i din vanliga hudkräm tills du får den färgen du önskar. Sen 2-3 droppar varannan dag för att underhålla. Bästa! 20% rabatt nu, finns HÄR!

Ska också fortsätta ta tag i mitt sminkbord här hemma. Har flyttat in allt smink & skönhet hit nu och behöver fixa så det blir praktiskt, bra och fint. Tar bättre bilder sen när jag är klar. Så mys och sitta ned här i lugn och ro och föna håret, locka det och sminka sig här. Inte stå i ett badrum med dålig belysning och noll myskänsla.

Hörni, ha en fin fredag nu så hörs vi sen.

Kram Nina

39
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
3 years ago

Kan inte du tipsa om bra ”BUS” för oss med ljus hy? Gärna nån som inte luktar blä 😄
Tack för en superbra blogg! 😊

niiinis
niiinis
Reply to  Annett
3 years ago

Absolut! ❤️

Elin
Elin
3 years ago

Har du något tips på en bra ansiktskräm till en 13åring? En som inte kostar en förmögenhet men som ändå är ok för hennes tonårshud. Jag är ju helt lost när det gäller sånt och hon bad mig köpa henne en ansiktskräm imorse. Själv kletar jag ju bara bodylotion även i ansiktet. 🙈😂

niiinis
niiinis
Reply to  Elin
3 years ago

Har du kollat Dermalogicas Clear Start?! Jättebra produkter för ungdomshud. ❤️

Img 2876.jpg

Nästa inlägg

Sluta röka

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x