Skön start på fredagen

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon vänner!

Det är Freeeedag, äntligen äntligen. Å solen skiner här och snötäcket som kom igår har försvunnit, åtminstone det mesta.

Jag har kickat igång dagen med att köra mina favvo eye-pads. Man får en helt annan känsla av dessa, känns som ett lyft som stramar åt samtidigt som den återfuktar och kyler ned så alla former av påsar man kan tänkas ha lugnar sig. Just nu 25% rabatt! Finns HÄR.

Ska börja med dessa droppar idag också, så enkelt och världens enklaste sätt att bli lite solkysst och brun i ansiktet. 3-4 droppar i din vanliga hudkräm tills du får den färgen du önskar. Sen 2-3 droppar varannan dag för att underhålla. Bästa! 20% rabatt nu, finns HÄR!

Ska också fortsätta ta tag i mitt sminkbord här hemma. Har flyttat in allt smink & skönhet hit nu och behöver fixa så det blir praktiskt, bra och fint. Tar bättre bilder sen när jag är klar. Så mys och sitta ned här i lugn och ro och föna håret, locka det och sminka sig här. Inte stå i ett badrum med dålig belysning och noll myskänsla.

Hörni, ha en fin fredag nu så hörs vi sen.

Kram Nina