Detta är helt otroligt!

Vilken omtumlande dag det varit idag! Känns som känslorna liksom slagit i taket flera ggr. Just nu är jag rätt slut, känslor som går berg och dalbana under en dag såhär det blir verkligen slitigt för den lilla själen där inne i bröstet.

Era swishbidrag har pepprat in på Tonys swishkonto. Efter mitt inlägg jag skrev i morse (du hittar det HÄR) så har det verkligen plingat precis hela dagen. Jag har uppdaterat massor på min Instastory.

Såhär har det sett ut under dagen.

Kl: 10.00

Kl: 12.30

Kl: 14.00

Kl: 15.00

Kl: 19.30

Är det inte helt galet?!

Jag har pratat med Erik 2 ggr idag och han är så otroligt tacksam och så himla himla rörd över allas stöd. Jag var på något sätt lättad efter jag pratat med Erik, för där fanns inget annat än ett jäklaranamma. Han är fast beslutsam om att han ska klara det här, det finns inget annat.

”När jag tar mitt sista andetag, ja då ger jag upp hoppet, inte innan det” sa han.

Hans kraft kändes genom telefonen. Jag kände hans starka energi. Jag kan inte annat än att bara hålla med och heja på allt vad jag orkar. Vi tror stenhårt på att det här kommer rädda honom. Stenhårt!

Imorgon ska vi sammanställa alltihopa så får vi se hur allt gått med den andra insamlingen också.

Ville bara kika in och säga tack till er alla. Otroligt, fantastiskt och helt enkelt underbart med allt detta stöd som bara väller in.

Nu ska jag äta chips och choklad här i soffan och hoppas att få somna skönt sen.

Kram på er!

90
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anette Uusitalo
Anette Uusitalo
3 years ago

Fantastiskt! 💛

Carina
Carina
3 years ago

Finner inga ord. Är så enormt tacksam 🙏🏻❤️ (Eriks syster)

www.simones.net
www.simones.net
3 years ago

Otroligt! ❤

Carro
Carro
3 years ago

Jag läste ditt inlägg först, swishade till Tony. Loggar in på Facebook, då har en kollega till mig delat ett inlägg som handlar om Erik. Så det sprider sig och det är helt galet bra! Det här fixar vi tillsammans ❤️ PS, känner inte dig eller Erik, men sånt här smärtar att läsa om och kan jag hjälpa så gör jag det.

Sofia
Sofia
3 years ago

Det finns hopp om världen 🙏🏻❤️

Frida Lundvall
Frida Lundvall
3 years ago

Swishat såklart <3

Img 4310.jpg

Nästa inlägg

Gråter mig igenom det här inlägget….

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x