ANNONS
Integritet på Tailsweep

Gråter mig igenom det här inlägget….

/

Godmorgon…..

….ska börja med att berätta att jag kommer gråta mig igenom detta inlägg. Känner mig så avgrundsledsen så jag vet knappt vilket ben jag ska stå på. När jag skrivit klart till dig ska jag klä på mig och gå ut och gå den längsta promenaden för att se om min ångest och oro kan bli hjälpt minsta lilla.

Inatt vaknade jag och hade lite svårt att somna om. Scrollande igenom lite flöden i mina kanaler och läste sedan en text som fick mitt hjärta att krossas.

Jag vet inte om ni minns Erik? Erik är kanske det finaste av människor som går på jorden. Alltid så snäll, aldrig dömande mot andra, alltid ett leende, alltid så närvarande när man pratar och alltid så intresserad av andra. Han är värmen själv, skulle människor lysa röda på partier där de är snälla och varma så skulle Erik konstant ha lyst röd. Jag har känt Erik i 100 år och han bor här i småstaden också. Vi har gått på samma skola och liksom vuxit upp i samma åldersgrupp och lite samma vänner sådär.

Erik förlorade sin bästa vän Jonas i cancer 2015, då roddade han ihop något som blev kallat för ”Jonas änglar.” Han såg till att vi renoverade en lägenhet åt Jonas änkefru Madde och lilla son Linus . Jag var med och hjälpte till då. Mitt i all sorg var det så himla fint att kunna hjälpa och Madde och Linus fick en alldeles underbar lägenhet.

Erik var den som slet allra mest. I månader kämpade han för att hans bästa väns fru och barn skulle få en någorlunda dräglig fortsättning efter Jonas gått bort. Ni anar inte vad fint allting blev och vilket jobb Erik gjorde.

Överraskningen visste heller inga gränser. Jag har skrivit om allt i det här inlägget. Kika gärna där så ser ni vad vi gjorde för Madde & Linus.

För ett år sedan, gud vad tårarna rinner, så fick Erik samma cancerbesked som Jonas fick. Vad är oddsen på det? Det är nästan så man har svårt att tro att det är sant, hur kan bästa vännerna få samma? Erik har behandlats under det här året men så igår fick han det beskedet som….. åh gud jag kan knappt skriva det.

Det finns inget mer att göra. Det som är kvar nu är palliativ vård (vård i livets slutskede). Den traditionella läkarvården har inget mer att erbjuda. Men, Erik har blivit accepterad till en klinik i Tyskland. Det är här mitt hopp tänds för jag har en nära vän som har en kronisk cancerform som behandlats där två ggr med jättegoda resultat. Hon är helt cancerfri idag och mår toppen. Min vän har också berättat om kliniken och hur många de räddat i livets slutskede.

Erik måste dit!

Men det kostar 195.000 kr att bli vårdad där. Det är jättedyrt men jag som redan har en vän som behandlats där vet hur bra den här kliniken är. Pratar man med henne så säger hon att det är det bästa som hänt henne. Hon känner sig sååå trygg med läkaren där, han är förresten svensktalande.

Det är här jag vill be er om hjälp! Det måste gå! Jag måste göra allt jag kan för att försöka få Erik att komma ned och få den här behandlingen i Tyskland. Jag vet att en annan vän till Erik redan startat en insamling och jag tänkte göra samma sak. Då kan jag också redovisa all insamling till er och vi kan försöka få Erik dit tillsammans. Många bäckar små brukar jag säga, och är man många så kommer inte det här vara omöjligt.

Alla bidrag är välkomna!

Swisha ditt bidrag till min Tonys nummer:
0730 – 37 45 31

Eller så för ni över det till mitt konto i Nordea:
3097 0047126

Jag måste göra allt jag kan för att försöka rädda Erik. Allt jag kan! Det måste gå. Det måste gå. Åh gud, jag ser knappt vad jag skriver längre.

Ska klä på mig och gå ut och gå. Vi hörs sen.

Kärlek // Nina

29
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00