Gråter mig igenom det här inlägget….

Godmorgon…..

….ska börja med att berätta att jag kommer gråta mig igenom detta inlägg. Känner mig så avgrundsledsen så jag vet knappt vilket ben jag ska stå på. När jag skrivit klart till dig ska jag klä på mig och gå ut och gå den längsta promenaden för att se om min ångest och oro kan bli hjälpt minsta lilla.

Inatt vaknade jag och hade lite svårt att somna om. Scrollande igenom lite flöden i mina kanaler och läste sedan en text som fick mitt hjärta att krossas.

Jag vet inte om ni minns Erik? Erik är kanske det finaste av människor som går på jorden. Alltid så snäll, aldrig dömande mot andra, alltid ett leende, alltid så närvarande när man pratar och alltid så intresserad av andra. Han är värmen själv, skulle människor lysa röda på partier där de är snälla och varma så skulle Erik konstant ha lyst röd. Jag har känt Erik i 100 år och han bor här i småstaden också. Vi har gått på samma skola och liksom vuxit upp i samma åldersgrupp och lite samma vänner sådär.

Erik förlorade sin bästa vän Jonas i cancer 2015, då roddade han ihop något som blev kallat för ”Jonas änglar.” Han såg till att vi renoverade en lägenhet åt Jonas änkefru Madde och lilla son Linus . Jag var med och hjälpte till då. Mitt i all sorg var det så himla fint att kunna hjälpa och Madde och Linus fick en alldeles underbar lägenhet.

Erik var den som slet allra mest. I månader kämpade han för att hans bästa väns fru och barn skulle få en någorlunda dräglig fortsättning efter Jonas gått bort. Ni anar inte vad fint allting blev och vilket jobb Erik gjorde.

Överraskningen visste heller inga gränser. Jag har skrivit om allt i det här inlägget. Kika gärna där så ser ni vad vi gjorde för Madde & Linus.

För ett år sedan, gud vad tårarna rinner, så fick Erik samma cancerbesked som Jonas fick. Vad är oddsen på det? Det är nästan så man har svårt att tro att det är sant, hur kan bästa vännerna få samma? Erik har behandlats under det här året men så igår fick han det beskedet som….. åh gud jag kan knappt skriva det.

Det finns inget mer att göra. Det som är kvar nu är palliativ vård (vård i livets slutskede). Den traditionella läkarvården har inget mer att erbjuda. Men, Erik har blivit accepterad till en klinik i Tyskland. Det är här mitt hopp tänds för jag har en nära vän som har en kronisk cancerform som behandlats där två ggr med jättegoda resultat. Hon är helt cancerfri idag och mår toppen. Min vän har också berättat om kliniken och hur många de räddat i livets slutskede.

Erik måste dit! Men det kostar 195.000 kr att bli vårdad där. Det är jättedyrt men jag som redan har en vän som behandlats där vet hur bra den här kliniken är. Pratar man med henne så säger hon att det är det bästa som hänt henne. Hon känner sig sååå trygg med läkaren där, han är förresten svensktalande.

Det är här jag vill be er om hjälp! Det måste gå! Jag måste göra allt jag kan för att försöka få Erik att komma ned och få den här behandlingen i Tyskland. Jag vet att en annan vän till Erik redan startat en insamling och jag tänkte göra samma sak. Då kan jag också redovisa all insamling till er och vi kan försöka få Erik dit tillsammans. Många bäckar små brukar jag säga, och är man många så kommer inte det här vara omöjligt.

Alla bidrag är välkomna!

Swisha ditt bidrag till min Tonys nummer:
0730 – 37 45 31

Eller så för ni över det till mitt konto i Nordea:
3097 0047126

Jag måste göra allt jag kan för att försöka rädda Erik. Allt jag kan! Det måste gå. Det måste gå. Åh gud, jag ser knappt vad jag skriver längre.

Ska klä på mig och gå ut och gå. Vi hörs sen.

Kärlek // Nina

140
Subscribe
Notify of
guest

29 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cecilia
Cecilia
3 years ago

Har swishat ett bidrag ❤

niiinis
niiinis
Reply to  Cecilia
3 years ago

Tack snälla! ❤️

Jennica
Jennica
3 years ago

❤️❤️❤️Swishar ett litet bidrag o håller tummar och tår att han får åka dit❤️❤️❤️

Anna
Anna
3 years ago

Har swishat en slant, många bäckar små 🙏

Anette Uusitalo
Anette Uusitalo
3 years ago

Tack snälla för att du skriver om min fina bror!
Och tack för bidragen som kommer in! Vi är evigt tacksamma ❤

Elin
Elin
3 years ago

Jag har swishat. Sånna här tillfällen önskade man att man hade miljoners kronor att skänka. Tyvärr är det inte fallet här. Men jag skickade det lilla jag kan och hoppas på att många med mig gör så. Som du sa så ger många bäckar små ett otroligt resultat.
Jag är så ledsen för din vän och för alla er som riskerar att inte längre ha honom i era liv! Hade jag varit troende så hade jag bett för honom men nu är jag ju inte det så jag tänker allt vad jag kan på honom och delar ditt inlägg så flera kan se det och skänka pengar de med. ❤️

Christina
Christina
3 years ago

Har swishat 🙂 Styrkkramar till dig oxå.

Jennifer
Jennifer
3 years ago

Swishat ett bidrag och håller alla tummar ❤️

Susanne
Susanne
3 years ago

Självklar swish ❤️

Anki Taxén
Anki Taxén
3 years ago

Eller Swicha direkt till Erik 072-3191219 ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Anki Taxén
3 years ago

Hej Anki! Tänkte mest att mina följer kan se pengarna som jag skänker till honom sen. Det är ofta som det blir så att vi influencers inte blir trodda i såna här sammanhang och det finns dom som tror att man försöker luras (har tyvärr också hänt att människor gjort så). Kändes viktigt att jag kan visa beloppet sen som jag överlämnar till Erik. ❤️

Maria
Maria
3 years ago

Så tragiskt 😭 vet precis hur er är då jag går igenom samma sak, ännu finns bromsmedicin men efter varje Scan så väntar jag på att dom ska säga nu finns det inget mer vi kan göra 😱 Igår fick jag äntligen besked efter ett års hemma sittande med hela familjen ( man och 3 barn) att jag får vaccin, jiiipie tänkte jag äntligen kan jag snart jaga min bucketlist innan det är för sent men istället får man höra att mi lever inte mår bra av min medicinering 😱 Så nu väntar 2 veckor i fasa för att se om levern blir bättre eller inte….. Är mkt intresserad av vilken klinik i Tyskland du pratar om. Önskar liksom du av hela mitt hjärta att din vän och jag och alla som drabbas av detta helvete får leva, leva utan ångest och att dom får ett underbart liv 🙏🏻❤️ Tack för ditt härliga ärliga konto som visa livet alla sidor ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
3 years ago

Åh, levern kämpa nu! ❤️❤️❤️

Arkadiakliniken, googla på den så kommer du dit! ❤️❤️❤️

Madde
Madde
3 years ago

Kommer alltid vara evigt tacksam för vad Jonas änglar gjorde för oss. Världens bästa Erik ❤️! Jag hatar cancer och nu håller jag alla tummar & tår för att tillräckligt mycket pengar samlas in.

Marie Jibbefors
Marie Jibbefors
3 years ago

Har swishat lite, hade önskat kunna skicka mer! Lycka till Erik! Och med insamlingen. ❤️

Angelique
Angelique
3 years ago

Har swichat ett bidrag & hoppas alla bidrag räcker till…. ❤

Nettan Nilsson
Nettan Nilsson
3 years ago

Swishat ett litet bidrag ♥️

Anette
Anette
3 years ago

Kan du inte skapa en insamling via GoFundMe?

Pernilla
Pernilla
3 years ago

Vi hjälps åt, bidrag swishat ❤️

Eva
Eva
3 years ago

swishat en peng o hoppas allt går bra

Eva
Eva
3 years ago

Givetvis kommer ett bidrag till!

Therese
Therese
3 years ago

Har swishat ett bidrag. Håller tummarna att Erik ska få all hjälp han behöver! Drabbades själv av cancer för 2 år sedan. Hemsk sjukdom som ingen ska behöva gå igenom. ❤❤❤

Kristin
Kristin
3 years ago

Har swishat en slant, hoppas ni får ihop till behandlingen🙏🏻❤️

Kristina
Kristina
3 years ago

Swishat ❤️

Christel moe
Christel moe
3 years ago

Swichat kan du inte göra ett FB inlägg så man kan dela som inte är blogg länkat💛

Berit
Berit
3 years ago

Såklart vi hjälper till❤️

Sofia Westman
Sofia Westman
3 years ago

Swishat ett litet bidrag

Carolin
Carolin
3 years ago

Swishat. Hoppas det går vägen 👊

Carola
Carola
3 years ago

Swishat en slant ❤️

Nästa inlägg

Skön start på fredagen

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x