ANNONS

VI GJORDE DET!

Hörni!

Vi gjorde det, vi har gjort det. 😭😭❤️🙏🏻 Erik har fått tillräckligt insamlat för att kunna göra sin behandling. Det är så galet och fantastiskt hur mycket kärlek som strömmat emot oss dessa 2 dygn. Swishkontot har pepprats med nya swish hela tiden, meddelanden med så fina ord och så mycket kärlek.

Bild från filmklippet

Kolla in klippet jag lagt upp på min Instagram HÄR eller på min Facebooksida HÄR så får ni se hur mycket som kommit in.

Det finns inte ord! Kika gärna på filmklippet. Vill ni fortsätta att swisha till Eriks fond så går det såklart bra. Swisha då på nummer;

0723-191219

All kärlek och tack ifrån oss alla, mest ifrån Erik! ❤️❤️❤️

Kram Nina

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00