Vårsnyggt

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes.

Halloj i stugan!

Inte hunnit in förrän nu. Jag har så otroligt mycket att berätta för dig så jag vet knappt var jag ska börja? Massor som jag vill lufta här på bloggen med er, jag tänkte att jag skulle få ihop allt till imorgon. Behöver andas och landa lite hemma ikväll så tar jag nya tag till imorgon.

Dock så hade jag förberett ett inlägg med lite vårinspo till er. Det är flera som bett om lite härliga tips så jag tänkte att jag tipsar lite om vad själv har på mig när det är lite varmare. Även om inte vädret egentligen känns som vår alla ggr i denna galna April-månad så tror jag faktiskt helt ärligt att när värmen sen kommer så kommer det bara säga smack. Japp, då får man vara beredd liksom.

Kavaj HÄR (REA) // Blus H&M (gammal) // Jeans HÄR // Sneakers HÄR

Här en skön outfit som jag stortrivs i. Jag gillar jeans (världens skönaste jeans – kul att ni är fler som verkar gilla dessa, finns HÄR) och sneakers. Går att ha till i stort sett vad som. Som här när jag har det till blus och kavaj.

Jeans HÄR // Skinnjacka (liknande) HÄR // Luvis (Peak Perfomance)

Här är en annan favvooutfit. Jeansen, ett par till som är sååå sköna. Köper nästan bara jeans från Cellbes. Så mycket stretch och så galet sköna. Dessutom finns de ofta att välja på olika längd. Jag som bara är 160 cm väljer alltid den korta längden.

Kjol liknande HÄR // Stövlar HÄR // Topp liknande HÄR

Jag tänker att den här kjolen kan kombineras med en liten härlig klack (klicka HÄR) och en toksnygg topp med kort ärm (klicka HÄR) också. Då är det sådär härligt somrigt!

Nu lite annat smått och gott som jag tänker mig när det börjar likna mer vårväder.

Cargojacka HÄR (finns i svart också)

Hur snygg? Kombinera med jeans, en vit byxa, ett par shorts eller varför inte en kjol? Räcker med ett fint vitt linne till, jag har det HÄR och jag bara älskar det! Asskön kvalitet!

Klänning HÄR

Alltså jag svimmar så fin! Hur somrig och härlig? Kombinera med ett par fina sneakers (jag har dessa, klicka HÄR) och en supersnygg skinnjacka (klicka HÄR) om det är lite småurrigt.

Det var lite inspiration att ta del av. Nu blir det film.

Kram Nina

30
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4352.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel – VARDAG

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x