Mitt program ”Niiinis Hjärta”

Halloj vänner!

Idag är det Torsdag fast det kanske är Fredag för en del då det är Valborgsmässoafton imorgon. Det blir en kall Valborg i vanlig ordning men vad tusan…. vi ska ha 11 grader och sol på dagen, alltid något. Nätterna är dock sååå kalla nu, minus 3 grader. Nu anordnas det ju inga Valborgseldar så vill man inte behöver man ju inte stå ute och frysa.

Nu till det här med min serie. I över 10 år har jag gått och klurat på att jag skulle vilja göra en serie. En sån härlig Feelgood serie där jag får blanda in bakning och matlagning, bjuda in härliga personer för att umgås och göra intervjuer på djupet med och bara visa livet hur det ser ut på riktigt. Nu har det äntligen blivit verklighet. Jag har anlitat stans bästa produktionsföretag Ananas som ska hjälpa mig att göra detta riktigt snyggt och proffsigt. Alltså ni anar inte så kul detta är alltså. Serien ska heta ”Niiinis ♥️ Hjärta”. Första avsnittet, det sk pilotavsnittet är inspelat och klart. Och gissa om det varit kul?

I måndags var det då dags för inspelningsdag 1. Vi samlades ute på Haga Slott. Jag älskar ju slott och tror att jag måste ha levt på ett i ett tidigare liv eller nåt. Har alltid ev då härlig känsla i mig när jag kommer till ett. Jag är jättestolt över vårt fina slott som vi har här i Enköping.

Mina första gäster i programmet kommer vara Tanja Fylking och hennes sambo Lasse. Tanja är ju idag utbildad PT och driver eget företag med möjlighet att ta emot sina klienter i deras fina hus i Enskede. HÄR hittar ni till hennes PT-Instagram. HÄR hittar ni till hennes privata Instagram.

Jag var typ livrädd för vad hon skulle hitta på åt mig. Haha, hon kan det här med träning…. så är det.

Tanja & jag in action

Drönarbilder

Här stod killarna i teamet och filmade vår träning på baksidan av slottet.

Tony & Lasse blir filmade, så kul att dom också är med

Jämföra biceps, kan säga att jag ligger i lä där. Haha….

HAHA, typiskt Tony och säga åt oss och ställa oss såhär. 😅

SPA:t på slottet är helt nyrenoverat!

I spa:t kommer ni få se en djup intervju som jag gör med Tanja, ni vet när man kommer lite innanför skinnet på någon. En superhärlig del i programmet tycker jag, då får man en riktigt äkta bild av människan.

Det var hur härligt som helst där på spa:t, slottet är helt nyrenoverat i spadelen nämligen. Första gången jag kom ned där så smällde jag nästan av. Det är så fiiiiiint och jag blir så galet stolt över att vi har en så fin plats här i vår småstad. Det är verkligen en 100%-ig förbättring. Har du möjlighet så åk dit och njut av det här spa:t. Vet att dom har lite weekends då och då och då får man tillgång till detta också. Dom ordnar bra med tider och sånt så man inte är för många osv, allt för att man ska känna sig trygg. Kolla HÄR så kan du se tider för weekends.

Ja ni ser ju! Hur ljuvligt?! 🙏🏻🥰

Förberedelser för middagen som ska filmas.

Killarna i teamet är perfektionister. Dom vill att det ska filmas snyggt och vill kunna återge känslan. Jag lyssnar intresserat och blir så jäkla glad över hur duktiga dom är, det blir liksom som en riktig TV-produktion. Så häftigt ju!

Här hade vi snajsat i ordning oss inför middagen. En mysig middag med skratt och flabb.

Jag och mitt underbara team från Ananas! Världens goaste människor och så jädrans duktiga på det dom gör. Är glad ända ned i fotknölarna för att jag får göra det här med dom.

Nu är första inspelad, nu har vi satt planen och bilden av hur vi vill att avsnitten ska se ut. Det kommer också en del i varje avsnitt där jag bakar eller lagar mat. Längtar till jag får visa dig.

Klicka gärna in och prenumerera på min Youtube kanal så ni inte missar när det kör igång. Sidan kommer förnyas och snyggas till så småningom, men det blir sen. Du hittar min Youtube HÄR.

Nu måste jag kvista vidare. Vi hörs sen! ❣️

Kram Nina

56
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit Warg
Berit Warg
2 years ago

Åh så roligt du borde ju ha ett program på bästa sändningstid i TV4 såklart 🙂 Men detta är ju bara början vänta bara tills de får upp ögonen för dig och din härliga varma personlighet.

niiinis
niiinis
Reply to  Berit Warg
2 years ago

Men åh vad snäll du är, blir så himla glad av dina ord! ❤️❤️❤️

Agneta
Agneta
2 years ago

Åh,vad jättekul.Hoppas man kan se från England.Malou börjar ju bli till åren.Du vore en bra ersättare.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
2 years ago

Visst borde ni väl kunna se Youtube från England? ❤️

Agneta
Agneta
Reply to  niiinis
2 years ago

Åh,vad bra YouTube. Läste inte att det var där du skulle lägga upp.Lycka till.

Nästa inlägg

Nu ska Eriks cancer besegras

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x