Ny grill och en toppen fuktmask

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Nu ska jag bara tvätta håret, ja jag fick ju duscha utan och tvätta håret och sminka mig för att hinna med allt vi skulle. Nu är grillen inköpt, äntligen…. det blev en kolgrill, sen köper vi nog en gasolgrill separat.

Första ordentliga grillen vi någonsin köpt. En Weber 57 cm. Stort som ett as tycker jag som är van med en liten klotgrill. Köpte överdrag och ordentliga grillbestick så nu jädrans ska jag göra massor med goda grillrecept framöver. Har gett mig fasen på att baka på grillen i sommar. Det ska mixtras ihop recept till det.

Lovade er ju mitt bästa tips på billiga masker. En sån här använde jag idag och vips så känns min hud 100 ggr bättre på en gång. Dessa får verkligen alltid min hy att återhämta sig snabbt. Billigt och bra, sånt gillar jag! Du hittar dom HÄR.

Moisture bomb är favoriten, finns HÄR! Det är en sån enkel mask som du lägger som ett litet sönderklippt servett eller vad man ska säga i ansiktet. Haha…. dåligt förklarat men du fattar.

Hepp, nu måste jag torka håret o h locka det lite. Sen ska det grillas och mysas här hemma.

Kram Nina

38
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Facetune 30 04 2021 13 04 05.jpg

Nästa inlägg

Valborg har startat

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x