ANNONS

Valborg har startat

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Halloj halloj!

Jag har redan småstartat Valborg med att ta ett dopp i bubbelkoppen. Hur skönt? Solen skiner och så sitta i 40 gradig värme, så härligt.

Shaping baddräkt HÄR

Tipsar om den här baddräkten, den har en inbyggd bh och shaping så den hjälper till att hålla på plats. Inbyggd bh låter hur skönt som helst ju.

Dags att snart kliva upp, ska lägga en fullmask sen som jag bara ääälskar. Min hy är så trött och känns torr nu, haft lite mycket ett tag och då reagerar huden med att bli exakt sån. Men den här masken som är superbilligt och superbra brukar rädda just dom stunderna. Skriver om den sen. Jag måste nämligen iväg och handla lite till kvällen. Vi blir bara hemma och ska grilla lite. Ska bara hitta en grilljäkel först. 😅😂

Kram Nina

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00