Mysig Valborg

Godmorgon 1:a maj!

Vilken konstig morgon. Jag var vaken från 5 först och tänkte att nu kommer jag ju vakna. Somnade om och vaknade halv 8. Hela dagen har ju gått! Haha…. Det är bara en morgonpigg människa som sover till halv 8 som kan säga så.

Har startat dagen med ännu en fuktmask, skrev ju om den i det här inlägget. Älskar den! Suuuuupermycket fukt som trollar till huden på en gång. 39 spänn tror jag den kostar. Ska sitta på medan jag skriver det här inlägget.

Vi hade sååå mysig kväll igår jag och Tony. Milo for iväg med några kompisar så vi satt för oss själva vid matbordet. Vi lyssnade på favoritlåtar och så satt vi och pratade om gamla minnen. Minnen från när vi träffades och hur den första tiden var. Blev typ gaaaaalet förälskad i honom igår igen efter vi satt och mindes tillsammans. Ett hett tips ifall ni vill tända en ny glöd för en stund. Efter snart 18 år tillsammans blir ju kärleken djup och stark, den första förälskelsen man kände de där första 6 månaderna, ni vet när man har sex högt och lågt och inte behöver äta eller sova för man är så förälskad. Haha, Fifasen så härlig den perioden var alltså. Jag kunde ju inte få nog av karlsloken. Men i alla fall, den förälskelsen byts ju ut till en djup kärlek sen.

Hörde förresten av Doktor Mikael på TV4 att det tydligen är fysiskt omöjligt att hålla sig så förälskad i mer än 6 månader. Då är det något i kroppen som avtar som gör att den där ”smäll-förälskelsen” mattas av. Kanske är tur det, man kanske skulle dött av utmattning och svält annars? 😂

Men att sitta och minnas sådär tillsammans – wow, så underbart och härligt. Det kom fram saker som jag inte ens visste från vår första tid tillsammans, åh! 🥰❤️ Testa det om ni inte gjort det. Är fortfarande förälskad idag ju, så häftig känsla. Kan typ inte sluta titta på honom när han ligger här bredvid och sover. 🥰🥰🥰

Drack det här bubblet igår, ett alkoholfritt bubbel som var svingott. Smakar absolut inte saft eller sött utan känns som ett torrt gott bubbel. Kan verkligen rekommenderas. Jag köpte det på Systembolaget och det kostade 94 kr tror jag det var. Jag drack upp hela flarran. Haha… hade ju inte suttit här och trallat som jag gör nu om det hade varit en vanlig flaska med alkohol i. Då hade jag haft fetångest och kippat efter luft typ. 🙈😂

Kanske inte den bästa matbilden jag tagit…. haha, förlåt men var alldeles för hungrig när det var dags att äta igår. Här är i alla fall min grillade kyckling med min gourmetsås och strips. Marinaden till kycklingen blev sååååå god, den godaste marinaden jag någonsin gjort tror jag.

Hade i 3 kycklingfileer i en bunke. På med ca 1/2 dl olivolja, 2 msk japansk soja, salt, peppar, 3 msk coconut aminos (finns HÄR, sååå goood smaksättare i marinader och grytor), 1 msk balsamico och pressa i lite lime också. Galet gott!

Nu har det blivit dags att plocka av masken. Vill önska dig en fin 1:a maj. Själva vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på idag, Milo skulle haft match, men sent igår kväll fick vi veta att restriktionerna ändrats och så som ledarna tolkat det så betyder det att man inte får möta andra lag. Trist såklart, Milo hade sååå sett fram emot det. 😢 Men vi får göra det bästa av den här dagen i alla fall. Solen skiner ju, tror jag ska sparka upp gubben nu som fortfarande sover så får vi ge oss ut på dagens promenad.

Senare ska jag berätta om Erik, en stor tung Sten lättade från mitt bröst igår nämligen.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maruska
Maruska
3 years ago

Underbart att ha minnen och dessutom dela dom med ngn forfarande……. Jag träffade min man när jag var 16 år och då skrev jag dagböcker första åren. Så underbart med alla detaljer eller inte!!😅 vi har precis ”firat” 40 årsdag, vi har det bättre än någonsin. Länge leve kärleken 😍

niiinis
niiinis
Reply to  Maruska
3 years ago

Så härligt! ❤️

Therese
Therese
3 years ago

Jag får panik om jag sover till 7 😂

Nästa inlägg

Happy Valborg

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x