Helglycka

Hej mina vänner!

Jahapp, då kör vi järnet med en ny vecka och måndag då. Helgen gick snabbt men detta var en helg som går in på 10 listan skulle jag tro. Inget speciellt hände men det var bara mys rakt igenom. Ibland blir allt bara najs utan att man kan förklara varför?

Valborg vet ni ju redan allt om, 1:a maj vaknade jag pigg och alert. Lite mer tröttmössa över min Karl som inte höll sig till alkoholfritt. Han fick sova ut så han skulle vara pigg även på lördagen. Thedde kom hem på förmiddagen så vi snodde med oss honom till Västerås för en burgare på Bra Hak. Vill ni äta galet goda burgare så kan jag varmt rekommendera det stället.

Jag tog en kycklingburgare med glutenfritt bröd. Sååå gott! Brödet var inte torrt och trist som det brukar vara annars utan riktigt härligt och fluffigt. Till det sötpotatisstrips och bönor med vitlök och parmesan. Mums! Vi åt så vi nästan sprack. 😅

Det är riktigt fin inredning på stället också, verkligen min stil. Efter maten bestämde vi oss för en spontan bowling.

En promenad genom Västerås gator, tycker den staden är så himla fin just vid vattnet. Kolla in alla dessa lås som folk satt fast. ❤️ Älskar’t!

Favoritträden denna årstid är ju helt klart körsbärsträden. Magiskt fint. Har inte sett dom i Kungsträdgården än men kanske åker jag dit i veckan. Passa på och träffa Mellan då också. Han är saknad må ni tro. 😢

Det går bättre i bowlingen, det gör det, men jag är fasen svajig alltså. Förr var jag alltid bra på det, nu kanske var tionde gång. Så vinner man ju inte över Tony. 😂 Mitt mission 2021 är att slå honom i en match med bowling i alla fall. Dessvärre så kommer väl Milo snart ifatt, han naggar mig i fotknölarna. Thedde ledde jag över länge men sen kom han igång på slutet och gick om så det bara brassade om det. Haha…. morsan fick inte ordning på nerverna.

Mitt gäng och jag gående genom Västerås gator på väg mot bilen för att åka hem. När jag gick där under körsbärsträden så fick jag en sån lyckokänsla i kroppen. Ni vet ju att jag berättat för er att jag verkligen verkligen försöker hitta de där lyckliga stunderna i allt jag gör. Ok, kanske inte när jag går till tvättstugan hemma och ska lägga rena tvätten i torktumlaren kanske…. så duktig har jag inte blivit än. Haha… Men jag försöker verkligen hitta lycka i det mesta. Sen tänker jag flera ggr per dag hur lyckligt lottad jag är och hur tacksam jag är för det jag har. För mina barn, för Tony, för mitt jobb, för mitt hem, för att jag kan kliva upp på morgonen och inte vara sjuk på något sätt. Att jag ser, att jag hör, att jag kan använda min kropp. Att mina föräldrar finns här…. Ja men det finns tacksamhet att hitta i jädrans mycket i livet alltså. Jag önskar verkligen att du testar….

…. för jag kan ärligt säga att livet förändrats sen jag började med det. På något sätt känns det som jag hamnar i ett skönt flow då. Ett härligt flow som man vill vara i liksom. Sen, självklart, så hamnar jag i svarta avgrundshål med min pms osv. Gud, livet pågår ju hela tiden och med livet så kommer motgångar, ångest och oro med vissa saker. Självklart är mitt liv också piss ibland och jag vill ju bara gråta vissa dagar och tycka så oerhört synd om mig själv. Absolut! Men dom stunderna försöker jag rida mig igenom genom att ge mig själv lite mer tid och vara lite snäll mot mig själv. Andningsövningar är asbra, eller ett varmt bad med plingplong musik. Funkar lika fint i duschen med. Kanske inte boka in sig på så mycket utan kolla favoritserien, ta på sig nattlinnet tidigt en kväll och ligga i sängen innan 8. Nu är jag på väg mot pms perioden igen med allt vad det innebär…. men jag grottar kanske inte ner mig riktigt lika djupt i den längre. ”Kom då, men stannar här gör du fasen inte” tänker jag.

Igår hade vi en hemmadag bara. Vi gjorde smashburgers på högrevsfärs. Galet gott! Så enkelt är det. Ta en rejäl klick med högrevsfärs, smasha till den och så saltar och pepprar du. Sist men inte minst penslar du dom med olivolja och sen på grillen. Oj oj! Så gott så gott med alla härliga hamburgertillbehör som gurka, tomat, dressing, lök, ketchup, senap och ost.

Milo satt och mös med vår utekatt ”Mårten”. Han är här varje dag och kikar till oss. Numera kommer han på morgonen och sen sover han i våra möbler och så går han hem på kvällen. Vet dock inte hur det blir i sommar? Han går nämligen in till oss om dörrens står öppen. Majlis går ju inte ut men det blir lite obehagligt när det kliver in en annan katt hemma och sätter sig och äter ut Majlis matskål. Svårt att inte vara fin med honom för han är så go. Många tipsade att vi skulle spraya vatten på honom igår på min Instagram men jag har fan inte hjärta alltså. 😢

Igår hade Golfrestaurangen här i Enköping anordnat pizzabuffe och en dryck för 195 kr/person. 100 kr av det gick till Eriks insamling. Det var bra fixat i deras enorma uterum som sitter i anknytning till restaurangen. Vi var inte så jättemånga men fint att se att vi var några. Aaaaasgoda pizzor, helt klart bäst i stan kan jag säga. Vi var proppmätta och rullade hemåt sen. Vill du ha riktigt god pizza ska du testa deras. Kika in HÄR för att läsa mer.

I morse var jag ute på min timmas promenad. Så skönt att få se solen då jag visste att den typ försvinner nu under en vecka. Ska ju bli riktigt tråkväder. Men på tisdag nästa vecka, då ska det bli 18 grader och halvklart. Lääääängtar!

Hörni! Sååå kul att ni är så många som börjar följa min Youtube kanal! Har du missat det så får du gärna för det, klicka HÄR och sen klickar du i prenumerera. Det enda du behöver göra för att börja följa är att vara inloggad på Google och sen klicka i prenumerera.

Har blivit så pepp av allt så jag kommer nog börja vlogga (video blogga) innan min serie Niiinis Hjärta kommer ut. Den serien kan du läsa mer om HÄR! Den kommer ju ut i höst och tills dess så kan det ju inte stå tomt där tänker jag. På Onsdag tror jag att jag ska spela in en Vlogg. Kul ju, det var väldigt längesen.

Piuh! Heja dig som orkat läsa ända ner hit. Nu ska jag ta tag i middagsplanerna här hemma. Kanske är vi lata och tar en Foodora, vi får se?

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne
Marianne
3 years ago

Fina ord om att ta vara på det man uppskattar i livet

niiinis
niiinis
Reply to  Marianne
3 years ago

❤️❤️❤️

Anita Strand
Anita Strand
3 years ago

Du(ni)är så himla gulliga så jag dör lite,naturliga,vardagliga men ändå så mycket glamor också.Du är så genuin en människa man vill umgås med.Och Tonys helt underbara humör charmkillen nr one.Ni förgyller min dag varje dag.aLäst din blogg hur länge som helst,bästa av dom alla.Vänliga hälsningar Anita

niiinis
niiinis
Reply to  Anita Strand
3 years ago

Men åh, din kommentar får mitt hjärta att slå volter av glädje! Tack tack tack! ❤️

Berit Warg
Berit Warg
3 years ago

Jag håller helt med Anita 🙂 Låter som en supermysig helg och du har så rätt i att man måste uppskatta de små sakerna och tillåta sig att känna lycka.

niiinis
niiinis
Reply to  Berit Warg
3 years ago

Åh tack fina fina! ❤️❤️❤️

Img 4746.jpg

Nästa inlägg

Sega Havrerutor

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x