Äntligen!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Hej raringar!

Vi är redan på onsdag, imorgon är det torsdag och sen kan man ju säga att det är helg igen. Wow – den här veckan alltså. Idag är det riktigt trist väder här. Jag har tänt ljus och tänkte att jag kör mys hela långa dagen istället. Jobbar i mysbyxor och riktigt tjock fluffig tröja här i soffan och försöker ändå njuta av en lugn jobbardag hemma.

Världens skönaste mysbrallor, finns på REA HÄR! Sånt där mjukt t-shirt tyg, skulle kunna leva i dessa.

Tofflor från Steam, supersköna! 😅

Bästa jobboutfit för en urrig dag skulle jag säga. 😅 Gissar att det är såhär jag kommer att se ut för resten av dagen.

Syns inte så bra men har en ny topp på mig, sååå härlig färg. Fanns några få kvar HÄR.

Igår hade jag äntligen dejt med ”Mellan” i storstaden. Passade på att passera Kungsträdgården och alla vackra körsbärsträd. Så glad att jag hann dit innan de släpper alla bladen. Det är verkligen magiskt att stå där!

Kameran är full av liknande bilder, man kan inte ta tillräckligt med bilder på dessa vackra träd. Jag ville typ borra in ansiktet i blommorna, sååå fint är det.

Efter Kungsträdgården åt vi mat på Beirut Café. Det var så mysigt att få hänga med min pojke. Jag saknar honom ibland så det gör ont, men jag vet att han har det toppen i Sthlm och trivs som fisken. När vi umgås nu så gör vi det på ett helt annat sätt, mer intensivt och på en nivå som vi inte gjort tidigare. Antar att vi alla saknar varandra så när vi väl ses så vill man umgås ordentligt och helhjärtat. Någon annan mamma eller pappa som känner igen det här tro?

Hepp, gotta go! Vi hörs sen igen.

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
3 years ago

Känner igen mig. Man vill verkligen ta tillvara på tiden när man träffas. Kvalitetstid.

Therese
Therese
3 years ago

Åh, drömmer om att få se dom där träden nån gång. Dom blommar alltid när jag fyller år, så får nog bli en födelsedagssväng nån gång 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
3 years ago

Ja perfekt för en födelsedag. 💝

Agneta
Agneta
3 years ago

Jag har tre barn.De två yngsta glider lätt genom livet.Men min äldsta ,21 årig kille, som fortfarande bor hemma har problem socialt. Och det gör så ont som mamma att se.Jag önskar jag kunde köpa en kompis till honom.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
3 years ago

❤️❤️❤️

Giggi
Giggi
3 years ago

Ja min yngsta dotter som är 24 år ska flytta till Stockholm för att läsa på Stockholms universitet. Det gör så ont i min mamma hjärta 💔. Men blir hon nöjd med sitt liv där får jag också bli det. En annan sak när hon väl flyttat dit vet jag att hon inte flyttar tillbaks hit. Det är långt avstånd,så det blir inte ofta man ses…

Ulrika
Ulrika
3 years ago

Japp 😊 Jag har min yngsta son i Stholm, han flyttade dit som 21 åring (27 nu) Studerade 4 år och fick ett bra jobb där. Han trivs som fisken i vatten Är så glad för hans skull 🥰 Vi var där i helgen 56 mil mellan oss, men det är inget avstånd direkt. Det finns dessutom en massa digitala kanaler och det är superbra! Härligt att se att vpra barn vågar följa sina drömmar & stå på egna ben 🥳❤

Nästa inlägg

Helglycka

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x