Första doften!

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel.

Nu när vädret är lite bajskorv… ja men förlåt, min PMS gör att jag irriterar mig så grovt på vädret just nu. Fan, hatar nästan mig själv när jag gör det för det är ju som att dunka sitt eget huvud i en tegelvägg. Bara sååå dumt!!! Men så, nu fick jag ur mig den skiten. Vi fortsätter lite gladare i detta inlägg fr o m nu. Haha! 😂 Ingen positiv och härlig start direkt… ska bättra mig, jag lovar.

Som i de flesta affärer nu så ska man ju dumpa sitt sällskap. Så igår när vi var på Coop för att köpa selleri och hämta ut paket gick Tony in och handlade och jag hämtade ut mitt paket.

Igår hämtade jag ut lite parfym till äldsta och yngsta faktiskt. Jajemensan, det märks att minsting börjar bli en pre-teen. Det börjas att intressera sig mer och mer för kläder och nu lukta gott också.

Som första doft blev det Zlatan Sport FWD. 25% rabatt på massor med dofter just nu, den också. Doftade supergott och sportigt.

Äldstas favvodoft, 1 million privé, tänkte att jag köper en till han nu när han ska flytta till Schweiz om några veckor. Den doftar också supergott! Hörni, kika in på NordicFeel som har kampanj på massor av bästsäljande varumärken. Klicka HÄR så kommer du till allt.

Bild från min story på promenaden i förmiddags. Fick 1000 frågor om det var snö i bakgrunden? Haha…. nej, det var bara asfalten som var väldigt ljus just där. Men är det inte galet, en vecka in i Maj och jag gick med tjocka vantar, mössa, luvor och långkallingar på prommen? Jag minns en 6:e maj när jag satt på en handduk på stranden i bikini.

Aja, det är bara väder. Inget annat! Hörni, ha en fin kväll. Imorgon rockar vi fredag. Då kommer jag göra en vlogg. Ska bli så kul, var så längesen.

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu ska cancern väck för Erik!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x