Nu ska cancern väck för Erik!

Idag är en stor dag, lyckan jag känner i bröstet vet inga gränser. Just i detta nu sitter min fina vän Erik på Arlanda för att resa till Tyskland och Arkadiakliniken.

Glädjen i hela hans ansikte här alltså, ja det fick mig att gråta när han skickade den här bilden. Eriks härliga leende som jag älskar! ❤️ Han är så otroligt pepp och taggad för den här resan och på att försöka övervinna sin sjukdom. Att få ett långt liv. Det finns inget annat för Erik. Så även om läkarna i Sverige gett honom en dödsdom så ska det gå på annat sätt, så är det bara!

Erik ville att vi skulle visa kvittot på hans betalning till Arkadiakliniken. Så här har ni den…. Erik är en person som absolut inte vill att någon ska tro att det ligger något fuffens bakom detta utan vill vara helt transparent när det kommer till vad pengarna som samlats in används till.

Han skrev också ett litet meddelande till oss som vi skulle dela. Han kommer att skicka mestadels filmer då han har så jobbiga nervskador på händerna av alla cellgifter han fått. Det är svårt att skriva med fingrarna så då är film enklast.

Jag är så oerhört glad så ni anar inte! Tillsammans med bl a er så har vi gjort detta möjligt för Erik! Är det inte helt fantastiskt?! Vi har gett en människa en andra chans i livet. Det är så stort så jag knappt kan förstå det ens.

Det ska bli så spännande att följa Eriks resa och behandling i Tyskland. Jag känner mig så oerhört trygg i att det är just där han är. En av mina bästa vänner har blivit behandlad på samma klinik ju och är ju idag helt cancerfri.

Hon är inte ensam, det är många som blivit hjälpta på denna fantastiska klinik. Om du vill hjälpa Erik för eventuellt fler behandlingar så kan du swisha honom på 0723-191219.

Så snälla alla ni, nu skickar vi all energi och styrka vi har till Erik. ❤️ Detta måste gå bra, det SKA gå bra! Heja dig min vän, nu kickar vi sjukdomen åt helskotta!

Kram Nina och alla ni som hjälpt till, TACK! ❤️❤️❤️