Nu ska cancern väck för Erik!

Idag är en stor dag, lyckan jag känner i bröstet vet inga gränser. Just i detta nu sitter min fina vän Erik på Arlanda för att resa till Tyskland och Arkadiakliniken.

Glädjen i hela hans ansikte här alltså, ja det fick mig att gråta när han skickade den här bilden. Eriks härliga leende som jag älskar! ❤️ Han är så otroligt pepp och taggad för den här resan och på att försöka övervinna sin sjukdom. Att få ett långt liv. Det finns inget annat för Erik. Så även om läkarna i Sverige gett honom en dödsdom så ska det gå på annat sätt, så är det bara!

Erik ville att vi skulle visa kvittot på hans betalning till Arkadiakliniken. Så här har ni den…. Erik är en person som absolut inte vill att någon ska tro att det ligger något fuffens bakom detta utan vill vara helt transparent när det kommer till vad pengarna som samlats in används till.

Han skrev också ett litet meddelande till oss som vi skulle dela. Han kommer att skicka mestadels filmer då han har så jobbiga nervskador på händerna av alla cellgifter han fått. Det är svårt att skriva med fingrarna så då är film enklast.

Jag är så oerhört glad så ni anar inte! Tillsammans med bl a er så har vi gjort detta möjligt för Erik! Är det inte helt fantastiskt?! Vi har gett en människa en andra chans i livet. Det är så stort så jag knappt kan förstå det ens.

Det ska bli så spännande att följa Eriks resa och behandling i Tyskland. Jag känner mig så oerhört trygg i att det är just där han är. En av mina bästa vänner har blivit behandlad på samma klinik ju och är ju idag helt cancerfri. Hon är inte ensam, det är många som blivit hjälpta på denna fantastiska klinik. Om du vill hjälpa Erik för eventuellt fler behandlingar så kan du swisha honom på 0723-191219.

Så snälla alla ni, nu skickar vi all energi och styrka vi har till Erik. ❤️ Detta måste gå bra, det SKA gå bra! Heja dig min vän, nu kickar vi sjukdomen åt helskotta!

Kram Nina och alla ni som hjälpt till, TACK! ❤️❤️❤️

107
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin
Kristin
3 years ago

❤️🙏🏻

Jessica
Jessica
3 years ago

Det här kommer gå bra! Känns i hela hjärtat.
Jag hejar på dig Erik!!!❤❤❤

K
K
3 years ago

Det låter ju helt fantastiskt om dom kan fixa det på den kliniken. Själv ligger jag just i stunden på KS och får cellgifter. Jag får som dom flesta hoppas på att det ska funka även här.
Skriv gärna hur det går för honom, jag vet hur jobbigt det är med alla biverkningarna av giftet.

Sofia
Sofia
3 years ago

❤️🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻

Anette Uusitalo
Anette Uusitalo
3 years ago

Annika
Annika
3 years ago

Vad är det för typ av cancer han har?

niiinis
niiinis
Reply to  Annika
3 years ago

En spridd tjocktarmscancer.

Lena
Lena
3 years ago

Ställt frågan en gång förut men det inlägget försvann så jag gör ett nytt försök… Kan du inte berätta lite mer om din bästa vän som blivit helt cancerfri tack vare Arcadiakliniken. Låter jätteintressant och är säkert många drabbade som är nyfikna. Vilken sorts cancer hade hon, vilka behandlingar fick hon? Hur många behandlingar krävdes? Var det såna behandlingar som inte gick att få i Sverige? Är hon fortfarande cancerfri?

Img 4962.jpg

Nästa inlägg

KYCKLINGFÄRSBIFFAR med ost och supergod sås

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x