Skön helg!

Godmorgon vänner!

Måndagen är här igen, kortvecka dock så alldeles snart har vi helg igen. Dessutom så kommer det underbara vädret till oss denna veckan så gissa om jag är pepp?! Galet pepp! Vi har haft en alldeles fantastisk helg på alla sätt. Tänkte jag skulle dra den i snabba drag.

I Fredags hade jag överraskat Tony med ett bokat bord på Franzens nya brasserie Astoria. Vi är ju båda otroligt matintresserade och älskar ju allt som har med mat att göra. Vi tog en lunch där men såhär i efterhand önskar jag att vi tagit ett kvällsbord. Men det får vi kanske göra längre fram. Jag har filmat en vlogg ifrån det här besöket som jag tänkte lägga upp lite senare. Men så länge kan du få lite bilder på maten.

Bröd med ”brynt smör” smör. Mååååste testa att göra sånt själv, så sjukt jädra gott alltså!

Våra förrätter, en Toast Astoria till Tony och en Caprese till mig med krämig buffelmozzarella. Den var galet god! Missa inte om du äter där. I själva tomaten fanns en fyllning med Valenciamandlar. Tål inte mandlar så bra men smakade lite lite och det var sååå gott med en blandning av basilika. Tomaten var magisk.

Tony valde en Ceasarsallad som görs vid bordet, han tyckte den var fantastiskt god. Tillbehören i form av det svartrökta sidfläsket, majskycklingen m.m. fick man vid sidan av.

Själv tog jag piggvar med japanskt ris med forellrom och beurre blanc. En klassisk smörsås till just fiskrätter. Den var magiskt god! Alltså jätte jättegod!

När jag läste på recensionerna så verkade det vara en del som var besvikna på maten. Det kan jag inte alls förstå, vi var i alla fall jättenöjda. Skulle säga perfektion. I videon sen får du se hur det ser ut på själva stället! Det är sååå coolt där.

Bild från toan på Astoria. Ville visa att jag hade byxor på mig. Ni som följer mig på Instagram vet vad jag pratar om. 😂😂😂

Kvällen på fredagen tillbringades hemma i soffan till Masked Singer.

På lördagen var Milo iväg och lekte med kompis och hade lite farmor o farfarhäng. Svärisarna är nu vaccinerade så där kan vi börja känna oss lite trygga. Milo sa också att han gärna vill tillbringa tid med farmor o farfar, tyckte det var så fint. Stackars alla ungar vad de måste ha saknat eventuella far och morföräldrar under den här pandemin.

Vi passade på att ta lite Stockholmshäng. Tog dock väldigt få bilder och kameran som jag skulle filma med blev kvar hemma. Men det var mysigt att bara vara vi två. Vi strosade runt, och träffade Mellan en snabbis. Träffade lite vänner också. ❤️

En promenad nere i hamnen. Så fint i Sthlm. Jag trivs så himla bra i den staden. Så härligt med allt utbud som finns. Vem vet? Kanske hamnar man där i framtiden? Fast jag vet inte, just nu känner jag mig lite vilsen med vad man vill med framtiden? Kan det vara en kommande 50 årskris man känner? Haha…. 😂

Nu ska jag sätta mig och klippa ihop min vlogg. Sen är det jobb för hela slanten, det är kortvecka och det innebär att det blir dubbelt så mycket jobb för mig om jag ska kunna vara lite ledig med familjen under denna långledighet.

Vi hörs senare!

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
3 years ago

Fin topp.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
3 years ago

Tack! ❤️

Nästa inlägg

Högrevsbiffar med himmelsk gräddsås

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x