ANNONS
Integritet på Tailsweep

Glad för kaffe och sommardröm

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon!

Idag kommer värmer äntligen. Som man har längtat, den verkar dock inte bli långvarig men jag är glad bara man får smak på det en liten stund. Nu när man gått med dunjacka i självaste Maj så är all värme välkommen! Ska fira det med en skön morgonpromenad. 🥰

Här i vår småstad Enköping har äntligen Waynes öppnat. Vi har ju aldrig haft den här typen av café i den här staden så gissa om jag rusade dit för att köpa mig en koffeinfri kaffe igår.

Baristan var såååå trevlig dessutom och när jag frågade: ”Har ni koffeinfritt kaffe” svarade hon ”Jaaaaaaa….” När jag fortsatte fråga om man kunde få en sån cappuccino med havremjölk så svarade hon ”Jaaaaa men absolut, ge mig en större utmaning”! Haha! Jag hade kunnat pussa henne! Detta är vi inte bortskämda med, kommer köpa miljarders kaffe där nu.

Älskar att det finns en Waynes Marknad också, man kan köpa med sig på springande fot.

Hur glad kan man liksom bli för en koffeinfri kaffe med havremjölk? Jätte! 😅🎉👌🏻🥰 Igår invigde jag min nya skinnjacka också. Äääälskar den, finns HÄR. Så otroligt mjuk och skitsnygg. Skinnjacka är ju supersnyggt hela året, kan bäras inomhus och utomhus och perfekt för kyliga sommarkvällar.

Måste bara visa, jag har ju sagt färg den här sommaren. Smällde till med en knallrosa dröm som jag bara älskar! Fanns några få kvar HÄR. Kolla annars in alla klänningarna HÄR, finns massor med fint. Många var på 25% rabatt nu också såg jag.

Hepp, nu ska jag ut på min promenad. Hörs sen.

Kram Nina

2

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00