ANNONS
Integritet på Tailsweep

Snabb Smörgåstårta

/

Igår gjorde jag smörgåstårta till middag. Jag ville testa hur enkelt det egentligen kan vara att göra smörgåstårta. Den här är verkligen busenkel, alltså löjligt enkel. Fyllningen är också sååå härlig, fluffig och smakar så gott. Brödet blir så saftigt av den. Mums!

SNABB SMÖRGÅSTÅRTA

4 hönökakor

5 dl vispgrädde

350 g skinkost

1 dl citronmajonnäs

2 msk pepparrotsvisp

Topping:

Ostskivor

Gurkskivor

Handskalade räkor

Gräslök

Gör såhär:

1) Vispa grädden fluffig och nästan fast. Ta ur 2 dl ur grädden och lägg i en annan bunke.

2) Ha i skinkosten i det som är kvar. Blanda runt ordentligt. Ta fram hönökakorna, bred på fyllningen på en del, lägg på egna till hönökaka och bred på mer fyllning. Lägg på en tredje och sedan på med fyllning på den också. Avsluta med en hönökaka.

3) Ta den andra bunken och ha i citronmajonnäs och pepparrot. Blanda runt tills den är slät. Spackla smörgåstårtan med detta.

4) Dekorera efter önskemål.

Kram Nina 

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

11

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00