När sommaren kom…

Ville bara kika in jättesnabbt och önska er alla en underbar helg! Vi har det alldeles toppen på alla sätt. Umgåtts med lite vänner, nu bygger vi ut altanen hemma och solen har gassat från en klarblå himmel. Det kan liksom inte bli bättre.

Vi hörs imorgon igen. Hoppas kunna visa lite bilder från lilla bygget då. Är helt uppskakad av tankar på palmer, parasoller, små avlastningsbord, någon härlig matta och utekök. Typiskt mig när jag måste gnugga inredningsknölarna! 😂

Ha en härlig kväll!

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jasmina
Jasmina
3 years ago

Men gud vilken klänning! vart är den ifrån? 😍

niiinis
niiinis
Reply to  Jasmina
3 years ago

Älskar den, tack! ❤️ Den är från In Wear. 🥰

Img 5163.jpg

Nästa inlägg

Snabb Smörgåstårta

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x