Njutit av sommar!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes, Campadre och Vero Moda.

Ja, var börjar man när dagarna liksom gått in i varandra av ledighet och sommar? Man blir ju nästan överrumplad och så försöker man njuta av allt så mycket man orkar och förmår, på alla sätt. Efter en oerhört segdragen vår så fick vi till slut de där första dagarna av medelhavsvindar som svepte in sommaren till oss. Å vilken sommar sen? Långt över 20 strecket, klarblå himmel och ljumma vindar. Äntligen! Vi har njutit allt vi kan.

Grillmiddag ute på altanen, ja den första ordentliga där man inte behöver sitta påpälsad. Ljuvligt goda högrevsburgare och bästa sällskapet.

Långa promenader varje dag med mys på trappan efteråt när man kommit hem. Måste berätta om det lilla solskyddet ni ser på bilden. Jag gav mig av på en långpromenad i solen och glömde helt bort att smörja in mig med solskyddsfaktor. Gick och bannade mig själv där i solen och tänkte att nu kommer jag ju bränna mig. Ungefär 3 minuter efter den tanken så möter jag en farbror på cykel. Han stannar en bit bort och när jag närmar mig säger han STOPP. Jag tänker hjälp, vad är nu detta? Vänta säger han igen när jag närmar mig. Jag stannar lite motvilligt. Där börjar han att rota i sin påse han har i sin cykelkorg.

Plötsligt tar han upp den här lilla tuben. Han säger: ”Ja jag var och köpte en kräm till mina fötter och då fick man med den här lilla tuben på köpet. Jag tänkte att du behöver den nu när solen är så stark.”

Que??? Alltså…..nog för att jag tror och litar på universums attraktionslag men wow så snabbt den jobbade för mig nu. Haha, jag kunde knappt fatta det? Jag tackade farbrorn säkerligen 10 ggr och hade jag fått så hade jag gett honom den största kramen han någonsin fått. Jag blev alldeles tagen verkligen. Jag kunde därefter smörja in mig lite och inte bränna mig på promenaden. Va? Vilken grej? Vilken otroligt vänlig farbror alltså. ❤️🙏🏻

Kavaj Zara // Blus Aware Vero Moda // Byxor Happy Holly // Pumps Steve Madden (just nu 50% rabatt)

Iväg på möten så fick man äntligen ta på sig de nya klackarna från Steve Madden, med bara fötter i. Alltså den känslan, när det inte ens är det minsta kallt om fossingarna. Love love love it!

Klänning In Wear // Skor Graceland

Iväg för härligt middagshäng med vänner. Tanja & Lasse bor verkligen magiskt fint i sitt nya hus i Enskede. ❤️ Vi blev bortskämda med sååå god mat och skratt in på småtimmarna.

Innan vi kvistade iväg till Enskede så köpte vi virke till vår altan som byggdes ut i helgen. En liten plätt som inte gör någon nytta fick bli en förlängning på altanen på framsidan. Det blev så himla himla bra! 🥰

Här är den precis påbörjad! Exet Magnus har hjälpt oss. Han är en riktig fena på sånt här. Jobbat som snickare i säkerligen 30 år. I torsdags drog bygget igång och det var superhärligt i det fina vädret som var.

Inte riktigt lika kul igår med regnet i nacken, men den blev klar! Vi är såååå nöjda! Det blev bättre än vi vågade hoppas på. Nu ska den pimpas och fixas, kommer bli så härligt. Visar bilder sen såklart.

Idag är det Lördag och jag ska fortsätta fixa med altanen. Ja även om det regnar så ska jag bannemig fixa därute. Ska inhandla lite saker till den så det blir sådär härligt och mysigt som jag tänkt. Sen får vi hoppas på en riktigt varm och lång sommar så man kan njuta av den allt man orkar.

Hepp, dags att sätta igång dagen. Familjen sover än så jag tror jag ska smyga ned och göra mig en kopp kaffe och sitta och mysa för mig själv en stund.

Vi hörs senare!

Kram Nina

56
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hannas krypin
Hannas krypin
3 years ago

Men så otippat och vilken tur du hade att han gav dig en tub med solskydd. Jag tror ju inte på attraktionslagen och universum så jag tror mer på turen.

http://hannafialotta.blogg.se

Eva
Eva
3 years ago

Kallt och regn i Falun 🙋‍♀️

Louise
Louise
3 years ago

Så fint det blir. De vita runda dekorationerna som hänger på väggen, letar efter något liknande. Var har du hittat dom?

niiinis
niiinis
Reply to  Louise
3 years ago

Köpta på Cellbes, men tyvärr så hittar jag dom inte längre. 🥺

Louise
Louise
3 years ago

Var har du köpt de fina vita dekorationerna som sitter på väggen?

niiinis
niiinis
Reply to  Louise
3 years ago

Köpta på Cellbes, tror tyvärr inte att de finns kvar där. 🥺

Rebecca
Rebecca
3 years ago

Å vilken vacker klänning. Vilken storlek har du (om det är ok att fråga😊).

niiinis
niiinis
Reply to  Rebecca
3 years ago

Absolut, jag har storlek M. ❤️

Lena
Lena
3 years ago

Skönt med lite sol mellan varven… Har ställt en fråga – eller egentligen flera frågor – under ditt inlägg som handlar om att ”Nu ska cancern väck för Erik”. Hoppas du kan svara

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
3 years ago

Hej Lena! Eftersom det handlar om min vän och inte mig så vill jag inte gå in på det. Du kan dock läsa mer om själva kliniken om du söker på Arcadiakliniken.

Ulla
Ulla
3 years ago

Alltså, jag måste berätta, angående cyklisten.
För ett par år sedan behövde vi köpa en barnstol till lillan, alltså en sån där hon kunde sitta med vid matbordet.
Åkte till Erikshjälpen, hittade en, en sån där tråkig sak i plast. Lullar runt och tittar på lite andra prylar, fram kommer en dam som undra om jag tänkt köpa stolen. Ja säger jag snabbt och håller i den, då jag tänkte att hon kanske vill ha den.
Då säger hon att hon har en hemma som jag kan få! Och jag blir helt paff, skjutsar henne hem, följer med upp i hennes lägenhet. Där får jag dels stolen, men även en hel kasse med barnkläder! Jag kunde ju ha blivit hur lurad som helst, och gud vet vad, men på något vis kändes hon pålitlig. Och jag var helt paff ett bra tag efteråt, denna medmänsklighet ser man väldigt sällan!

niiinis
niiinis
Reply to  Ulla
3 years ago

Men wow! Ja men människor kan verkligen vara så himla fina! ❤️

Img 5329.jpg

Nästa inlägg

När sommaren kom…

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x