Flitens lampa lyste över oss

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Hej finisar!

Måndag och veckan är igång. Långhelgen var superhärlig på alla sätt, helt underbart att ha fått njuta av sommarväder och umgåtts med både lite vänner och familj.

Jag ska strax dra igång veckan för fullt här men tänkte att jag skulle kika in till dig lite snabbt innan dess. Ska snart gå upp och göra min morgontvätt innan jag gör mig klar för promenad.

Apropå tvätt, måste börja med att tipsa om detta lilla ”tvätt-kit”. Jag har ju skrivit till er tidigare om min ansiktstvätt från Dermalogica.

Den HÄR tvätten är väääärldens bästa! Finns även i en mellanstorlek och i en liten.

Jag bara ÄLSKAR den här tvätten. Den torkar inte ut alls, löddrar som en tvål även om det inte är tvål i. Har naturligt lugnande ingredienser i sig i form av citronmeliss och lavendel. Innehåller ingen artificiell doft eller färg. Jag blir aldrig röd efter tvätt längre och huden håller sig smidig och len. Bäst är den.

Cleanse & glow HÄR, toppenprodukter i resestorlek att testa för att se vad man tycker om produkterna. En pre-cleanse, tvätten som jag använder och en exfoliant som jag också haft som är grymt bra!

Vill man testa så finns det nu ett litet resekit som du ser här ovan. Ett perfekt tillfälle att se hur bra dessa produkter verkligen är. Rekommenderas varmt av mig som testat det mesta.

Hörni, igår lyste flitens lampa över oss kan man säga.

Igår morse startade dagen med en skön och lång promenad. Vi tog en 8 kilometers runda, den känns otroligt lång ibland. Helst om man är kissnödig som jag blev igår. Nöden har ingen lag, eller som någon skrev på den här bilden när jag la ut den på Instagram. ”Det kan kosta 800 kr”. Haha, tur att polisen inte åker så mycket på trottoarerna. Någon frågade också varför jag inte satte mig bakom trädet, för fästingarna för helskotta. Livrädd för de vidriga små krypen!

En stund på trappan hemma efter promenaden. Så skönt att sitta där en stund och filosofera. Satt och tittade på vår nya altan, det blev såååå bra. Ska ta bilder sen och visa dig!

Efter promenaden så åkte vi till återbruket med allt som rensats ut från vårt förråd. Det är tur att återbruk finns, och det är tur att jag följer med min man på dessa tömningar för varje gång lyckas denna ”horder” att rädda något som är på väg att kastas. Haha! 😂

Efter rensning åkte vi till Uppsala med kärran för att hjälpa Thedde att flytta ut ur sin lägenhet. Om ett par veckor åker han till Schweiz och stannar en månad. Sedan blir det semester i en månad hemma i Sverige och sen flyttar han i början av augusti igen. Ska bli mysigt att få ha honom hemma en stund nu.

Glad i hågen på väg in på Rusta på vägen hem från Thedde igår! Som tur var så fick vi plats med lite loungemöbler i släpkärran.

2 mattor fick följa med också. Nu saknas bara ett parasoll och sen när vädret tillåter bygger vi uteköket. Har virke kvar sedan vi byggde altanen så utav det tänkte jag att vi skulle få ihop ett utekök. Kanske att jag ger mig på det alldeles själv. Wish med luck säger jag….. haha!

Hepp, dags att sätta igång dagen här och skicka barn till skolan. Ha en fin måndag nu vänner så hörs vi lite senare.

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gunbritt Dahlin
Gunbritt Dahlin
3 years ago

Tack för tipset på resekitet. Helt perfekt för mig som har sökt efter något nytt att använda till mitt lilla face. Kommenterar när jag testat det. Ha det gott.

niiinis
niiinis
Reply to  Gunbritt Dahlin
3 years ago

Härligt! Hoppas du ska gilla lika mycket som jag. ❤️

Isabelle
Isabelle
3 years ago

Den beiga tröjan.. var är den ifrån?😍

niiinis
niiinis
Reply to  Isabelle
3 years ago

Den är från Lager 157 ❤️

Img 5340.jpg

Nästa inlägg

Njutit av sommar!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x